Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη καταστρέφει τον Ισίδωρο: Τι ετοιμάζει; Τι έχει σκοπό να κάνει; Για ποιο λόγο τον προσεγγίζει; Τι επιπτώσεις θα έχει;

Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη καταστρέφει τον Ισίδωρο: Τι ετοιμάζει; Τι έχει σκοπό να κάνει; Για ποιο λόγο τον προσεγγίζει; Τι επιπτώσεις θα έχει;

Η Γη της Ελιάς – Η Αντιγόνη καταστρέφει τον Ισίδωρο: Ο Ισίδωρος παραμένει ψυχρός με την Αντιγόνη, παρόλο που το τεστ DNA βγήκε θετικό, στην γη της ελιάς. Ο Μάνος κρατάει μία εχθρική στάση απέναντί της, χωρίς να δέχεται πως είναι αδέλφια. Η Αντιγόνη, από τη χαρά της που δικαιώθηκε, διαδίδει τα νέα παντού.

Βέβαια, αυτό δε της βγαίνει σε καλό. Ο Μάνος εξοργίζεται και της ζητάει να μαζευτεί. Της αναφέρει πως εάν ξανά μιλήσει για το τεστ ή παρουσιαστεί ως Βρεττάκου, θα έχει να κάνει μαζί του!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: O Δούκας τελειώνει την Μυρσίνη

Η Αντιγόνη αντιλαμβάνεται ότι δε μπορεί να τα βάλει με τον Μάνο, αλλά μπορεί να έχει κοντά της τον Ισίδωρο. Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο, αρκετά επίφοβο για όλους. Ποιο είναι αυτό και τί επιπτώσεις θα έχει;

Η Αντιγόνη δίπλα στον Ισίδωρο
Πράγματι, ο Ισίδωρος παραμένει ψυχρός απέναντι στην Αντιγόνη, με αποτέλεσμα εκείνη να βάζει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο, στην γη της ελιάς. Τον πλησιάζει, δείχνοντας το καλό και γλυκό της πρόσωπο.

Τον “καλοπιάνει”, ζητάει να βρίσκονται πιο συχνά, να αναπτύξουν σχέση πατέρα και κόρης. Εκείνος, αν και στην αρχή σαστίζει και διστάζει, στη συνέχεια δέχεται να δώσει μία ευκαιρία στο παιδί του.

Η Αντιγόνη καταστρέφει τον Ισίδωρο;

Άλλωστε, η Αντιγόνη είναι καρπός ενός μεγάλου έρωτα. Μάλιστα, εξωτερικά μοιάζει πολύ με την μητέρα της, γεγονός που ξυπνά αναμνήσεις στον Ισίδωρο και αγγίζει την ευαίσθητη πλευρά του.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Η Πηνελόπη ρίχνει μαχαιριά στον Δούκα

Ποιο είναι, όμως, το σχέδιό της; Τί θέλει να πετύχει η Αντιγόνη με αυτή την στάση; Θέλει όντως να έρθει κοντά του ή υπάρχει άλλος στόχος, πιο ύπουλος;

Αυτό που μπορεί να ισχύει είναι κα το αυτονόητο. Θα έρθει κοντά του, αλλά για πόσο; Ειδικά όταν μάθει με τι είναι μπλεγμένος. Εκτός αν ο Γεωργίου μας επιφυλάσσει ανατροπή μεγατόνων. Αυτό θα είναι όντως έκπληξη.

Θα αξίζει όμως να μείνουμε σε αναμονή για να το δούμε. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση