Άγριες Μέλισσες – Έξαλλος ο Ακύλας: «Βγάλε τον γιο μου έξω Ελένη!»

Άγριες Μέλισσες – Έξαλλος ο Ακύλας: «Βγάλε τον γιο μου έξω Ελένη!»

Άγριες Μέλισσες – Έξαλλος ο Ακύλας: «Βγάλε τον γιο μου έξω Ελένη!»

Ο Ακύλας γίνεται έξαλλος με την Ελένη κι απειλεί θεούς και δαίμονες, στις Άγριες Μέλισσες. Μία αναπάντεχη εξέλιξη θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι, για ακόμη μια φορά. Μία φρικτή αλήθεια έρχεται στο φως και διχάζει μία οικογένεια.

Ο Λευτέρης θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Ο πατέρας του μαθαίνει πως είναι ομοφυλόφιλος και βγαίνει εκτός εαυτού! Απειλεί να τον σκοτώσει, με την Ζωή να τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της θα πάθει κακό. Προσπαθεί να τον προστατεύσει με κάθε τρόπο, όμως είναι μάταιο.

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 57-58

Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα φτάσει μέχρι και την αυτοκτονία. Θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας άλλο την απόρριψη αυτή και τον κίνδυνο. Ο πατέρας του είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Η Ζωή τον εντοπίζει σε άσχημη κατάσταση και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Ο Ακύλας ξεσπάει στις Σταμίρη

Μόλις ο Λευτέρης συνέρχεται, η Ζωή τον ικετεύει να φύγει μακριά! Του ζητάει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι, να ρίξει μαύρη πέτρα για να σωθεί. Ο Λευτέρης, μη ξέροντας που να πάει, ζητάει βοήθεια από την Δρόσω.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Ζηλεύει Την Ιουλία – Ο Κουράκος Η Αιτία

Εκείνη τρέχει αμέσως στην Λενιώ, η οποία παίρνει την κατάσταση στα χέρια της. Υπόσχεται στον Λευτέρη πως δε θα τον πειράξει κανείς, πως θα τον προστατεύσει με κάθε κόστος! Έτσι, για αρχή τον κρύβει στο σπίτι της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *