Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μάρθα υποφέρει στα χέρια του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μάρθα υποφέρει στα χέρια του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μάρθα υποφέρει στα χέρια του Αλέξη

Η νεαρή αυτή ηρωίδα έρχεται για να υποφέρει στη Μάνη. Η Μάρθα και ο Αλέξης θα περάσουν από σαράντα κύματα, στην γη της ελιάς. Το κορίτσι αυτό, τρελά ερωτευμένη μαζί του, παρασύρεται από τα δίχτυα του και μπλέκει στον σκοτεινό του κόσμο.

Ο Αλέξης, έχοντας καταφέρει να ξεγελάσει γιατρούς και αρκετό ακόμη κόσμο, επιστρέφει στην Αρεόπολη, ξεκαθαρίζοντας πως είναι καλά. Βέβαια, λίγοι τον πιστεύουν. Η Μυρτάλη είναι πεπεισμένη πως δε την έχει ξεπεράσει ακόμη και βγαίνει σωστή.

Διαβάστε Επίσης  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 10-11-12

Η Μάρθα βρίσκει δουλειά στο ελαιοτριβείο και μένει μαζί με την Μαργαρίτα και τον Αλέξη. Εκείνος δείχνει το ίδιο ερωτευμένος μαζί της, κάνοντας το επόμενο βήμα. Όλα αυτά, για να ρίξει στάχτη στα μάτια…

Η Μάρθα υποφέρει

Ο Αλέξης μαθαίνει κάτι για το παρελθόν της και πέφτει από τα σύννεφα. Τρέχει να το πει στην μητέρα του, η οποία τον καθοδηγεί να μη μιλήσει σε κανέναν. Φαίνεται πως η Μάρθα κρύβει κάτι που θα φέρει την ανατροπή, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ένα ερωτικό τρίγωνο φέρνει τα πάνω κάτω

Η ηρωίδα αυτή ζει μαζί με τον Αλέξη, χωρίς να συνειδητοποιεί πως ο εφιάλτης της ξεκινά σύντομα. Πράγματι, ο Αλέξης αρχίζει να γίνεται βίαιος, να της μιλάει απότομα, να της φέρεται απαίσια.

Σύντομα, η Μάρθα συνειδητοποιεί πως ο άνθρωπος αυτός δεν άλλαξε ποτέ. Παραμένει εμμονικός με την Μυρτάλη κι αναμένεται να της κάνει ξανά κακό. Βέβαια, δε μπορεί να μιλήσει, γιατί κινδυνεύει. Πλέον, δύο κορίτσια κινδυνεύουν από τον ίδιο άντρα. Τον Αλέξη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *