Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Θέτει Όρια Στην Αντιγόνη «Μαζέψου!»

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Θέτει Όρια Στην Αντιγόνη «Μαζέψου!»Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος Θέτει Όρια Στην Αντιγόνη «Μαζέψου!»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έξαλλος γίνεται ο Μάνος με την Αντιγόνη για ακόμη μια φορά, στην γη της ελιάς. Τα αποτελέσματα από το τεστ DNA έχουν βγει, η είδηση πως η Αντιγόνη είναι Βρεττάκου είναι γεγονός και όλη η οικογένεια είναι στο πόδι!

         Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος θέτει όρια στην Αντιγόνη «Μαζέψου!»

Η Μυρτάλη και η Ιουλία γυρίζουν την πλάτη τους στον Ισίδωρο, με αποτέλεσμα εκείνος να έχει μόνο τον Μάνο στο πλευρό του. Βέβαια, ο Μάνος παραμένει έξαλλος με τον πατέρα του και τη νέα του αδελφή που έσκασε από το πουθενά!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Ευτυχία

Η Αντιγόνη δε διστάζει: Διατυμπανίζει σε όλη τη Μάνη πως είναι η κόρη του Ισίδωρου, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τον Μάνο! Εκείνος δε θέλει να την δεχτεί ως μέλος της οικογένειάς του, παρόλο που οι εξετάσεις αποδεικνύουν το αντίθετο.

Ο Μάνος πλησιάζει ξανά την Αντιγόνη και της θέτει τα δικά του όρια, στην γη της ελιάς. Της λέει να μη πλησιάσει ξανά την οικογένειά του. Μάλιστα, την προειδοποιεί πως εάν συνεχίσει να διαδίδει πως είναι Βρεττάκου, θα μπλέξει πολύ άσχημα. Εννοείται πως η Αντιγόνη δε τον υπολογίζει. Δε τον αφορά η γνώμη του, παρόλο που μέσα της στενοχωριέται πολύ. Ο Ισίδωρος παραμένει ψυχρός απέναντί της, με την αμηχανία να επικρατεί ακόμη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Μυρτώ δηλητηριάζει την Άννα

Έτσι, η Αντιγόνη αναλαμβάνει δράση. Σταματάει να διαδίδει πως είναι παιδί του Ισίδωρου, παρόλο που το ξέρει όλη η Αρεόπολη. Κρατάει τις αποστάσεις της από τον αδελφό της, όχι, όμως, από τον πατέρα της. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Ποιος είναι ο στόχος της;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *