Άγριες Μέλισσες: Το φρικτό σχέδιο του Ακύλα να σκοτώσει τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Το φρικτό σχέδιο του Ακύλα να σκοτώσει τον ΛάμπροΆγριες Μέλισσες: Το φρικτό σχέδιο του Ακύλα να σκοτώσει τον Λάμπρο

Η δίκη έφτασε. Ο Ακύλας είναι στη δικαστική αίθουσα και τρέμει στην ιδέα πως ο Λάμπρος θα ομολογήσει όλη την αλήθεια, στις Άγριες Μέλισσες. Φοβάται πως οι απειλές του Ντούνια δε θα πιάσουν.

Εάν ο Λάμπρος παραδεχτεί πως είδε το φρικτό φονικό, τότε οι Άβαντες, ο Ντούνιας και ο Ακύλας θα καταδικαστούν. Πέρα από την καταδίκη, ο Ακύλας δε θέλει να αθωωθεί ο γιος του φονιά του αδελφού του.

Θέλει να καταστρέψει τόσο τον ίδιο, όσο και τις αδελφές Σταμίρη. Έτσι, σχεδιάζει την εξόντωση του Λάμπρου, θέλοντας να πάρει τη ζωή του. Μόνο όταν τον δει νεκρό θα ηρεμήσει… Ποιο είναι το σχέδιό του;

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας αθωώνει την Αλεξάνδρα και την κάνει υπηρέτρια

Άγριες Μέλισσες: Το φρικτό σχέδιο του Ακύλα να σκοτώσει τον ΛάμπροΟ Λάμπρος σε τεράστιο κίνδυνο

Όσο ο Ακύλας ψάχνει τρόπους να τον στείλει στον άλλον κόσμο, ο Λάμπρος διχάζεται, στις Άγριες Μέλισσες. Να μιλήσει για όλα όσα είδε ή να σωπάσει; Η Λενιώ βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα και τον κοιτάζει δακρυσμένη. Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

Ο Λάμπρος είναι πολύ άσχημα. Όλος του ο κόσμος καταρρέει. Δεν ξέρει τι να κάνει, δεν ξέρει αν πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια. Σύμφωνα με το MYtv, ο Ακύλας τρέμει στην ιδέα πως θα γκρεμιστούν όλα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη «σώζουν» τον γάμο τους

Θέλει να βυθίσει τις αδελφές Σταμίρη σε βαρύ πένθος, όπως και όλο το Διαφάνι. Ο αδίστακτος αυτός άντρας δίνει εντολή θανάτου για τον Λάμπρο, ώστε να τελειώσει αυτή η ιστορία μια και καλή. Οργανώνει ένα φρικτό σχέδιο δολοφονίας εναντίον του, καθώς μόνο εάν πεθάνει θα είναι σίγουρος πως όσα έγιναν στο βουνό δε θα αποκαλυφθούν ποτέ και σε κανέναν άλλον.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Ο Λάμπρος πρέπει να προλάβει… Το τέλος είναι πολύ κοντά. Θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *