Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Άγγελο και Αστέρη

Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Άγγελο και Αστέρη

Στα χέρια θα πιαστούν ο Άγγελος και ο Αστέρης, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που οι σχέσεις τους ξεκίνησαν καλά, με τον Αστέρη να τον υποδέχεται στην οικογένεια, η συνέχεια θα είναι εκρηκτική.

Ο Άγγελος ερωτεύεται παράφορα την Στέλλα και το μεταξύ τους ειδύλλιο ξεκινά. Αν και διστακτική στην αρχή, η Στέλλα τον εμπιστεύεται και του εκμυστηρεύεται τον πόνο που βίωσε από τον Αστέρη Σταματάκη.

Μάλιστα, ο Άγγελος συνεχίζει το παιχνίδι των αποκαλύψεων, αναφέροντάς της πως είναι ξάδελφός τους. Κι ενώ η σχέση αυτή ξεκινά, ο Άγγελος νιώθει την ανάγκη να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος καταστρέφει την εταιρεία της Μυρτάλης

Έξαλλος ο Άγγελος

Ο Άγγελος και ο Αστέρης θα έχουν μία έντονη συζήτηση για την Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος θα του αναφέρει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, με τον Αστέρη να δίνει τις ευχές του. Χαίρεται πολύ που η Στέλλα συνεχίζει τη ζωή της.

Από την άλλη πλευρά, ο Άγγελος δεν είναι και τόσο θετικός. Το γυαλί έχει σπάσει, από τη στιγμή της αποκάλυψης. Όταν η Στέλλα του είπε πως ο Αστέρης την εγκατέλειψε έγκυο για άλλη γυναίκα, κάτι μέσα του έσπασε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τραγικό τέλος του Δημήτρη στη σειρά

Ο Άγγελος ξεσπάει στον ξάδελφό του, κατηγορώντας τον για τον τρόπο που φέρθηκε στη Στέλλα. Φυσικά, ο Αστέρης δε θα το δεχτεί τόσο εύκολα. Θα του πει πως δεν του πέφτει λόγος και η ένταση θα κορυφωθεί. Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Άγγελο να γίνεται -σταδιακά- παρείσακτος στους Σταματάκηδες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση