Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχονται διαδοχικές κακοκαιρίες – Πότε θα βρέξει στην Αττική

Βροχές και καταιγίδες από σήμερα αλλά και αύριο Σάββατο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Διαδοχικές κακοκαιρίες θα σαρώσουν την Ελλάδα τις επόμενες μέρες και τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της νέας εβδομάδας.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη ήδη από το πρωί της Παρασκευής (3/12) έχουν ξεκινήσει οι βροχοπτώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά και στη συνέχεια μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν και θα βρέξει στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Διαβάστε Επίσης  Φωτιά τώρα στη Ρόδο: Δραματικά στιγμιότυπα από τις εκκενώσεις – Κραυγές αγωνίας και πανικός

Στην Αττική οι βροχές θα ξεκινήσουν από το μεσημέρι – απόγευμα και θα ενταθούν μέσα στη νύχτα ενώ θα βρέχει και αύριο Σάββατο καθώς θα πηγαίνουμε προς το μεσημεράκι.

Την Κυριακή θα υπάρξει μια πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού για να έρθει νέο κύμα κακοκαιρίας από Δευτέρα – Τρίτη.

«Δυστυχώς η δυτική Ελλάδα θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή» σημειώνει ο μετεωρολόγος του Open καθώς οι βροχές θα έρθουν από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

Διαβάστε Επίσης  Φθιώτιδα: Δεν τα βρήκαν στην τιμή και την πυροβόλησε

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *