Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ένα βήμα πριν μπει στη φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ένα βήμα πριν μπει στη φυλακή

Ο Ισίδωρος κινδυνεύει να μπει στη φυλακή, με αποτέλεσμα η οικογένεια Βρεττάκου να βρίσκεται σε τεράστια σύγχυση, στην γη της ελιάς. Μετά το δεύτερο επεισόδιο ανακοπής, ο Ισίδωρος αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει για τα λάθη του παρελθόντος, αλλά και για την κακή στάση που κράτησε απέναντι στην κόρη του αδελφού του.  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ένα βήμα πριν μπει στη φυλακή

Έτσι, παραδέχεται το μαγείρεμα της διαθήκης στην αδελφή του την Ιουλία, ζητώντας κατανόηση. Βέβαια, εκείνη μόνο κατανόηση δε δείχνει. Το γεγονός αυτό την προβληματίζει αρκετά. Η ίδια αισθάνεται προδομένη από τον ίδιο της τον αδελφό, δε μπορεί να χειριστεί την κατάσταση και ξεσπά.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας στέλνει τον γιο του στο εξωτερικό

Μέσα της επικρατεί ένα τεράστιο δίλημμα: Να μιλήσει στην Μυρτάλη, ή να προσπαθήσει να πείσει τον αδελφό της να της επιστρέψει την περιουσία, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει; Πράγματι, εάν η Μυρτάλη μάθει πως ο θείος της έστησε τέτοια πλεκτάνη, θα τον οδηγήσει αμέσως στο τμήμα.

Την Ιουλία προσπαθεί να συμβουλεύσει ο Κουράκος, δείχνοντας το ίδιο σοκαρισμένος. Αντίστοιχα εξοργισμένος είναι και ο Ιάκωβος, ο οποίος μαθαίνει για το μαγείρεμα της διαθήκης και βγαίνει εκτός εαυτού.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Γερακίνα απειλεί τις ζωές όλων

Όλοι, πλέον, γνωρίζουν πως ο εγκέφαλος πίσω από την καταστροφή είναι ο Ισίδωρος. Ενώ προσπαθούν να βρουν, η Μυρτάλη πλησιάζει όλο και περισσότερο κοντά στην αλήθεια. Όταν το μάθει, ο Ισίδωρος θα βρεθεί ένα βήμα πριν τη φυλακή και στην οικογένεια θα ξεσπάσει εμφύλιος, στην γη της ελιάς.

Τί θα προτείνει η Ιουλία και ποιος συμβιβασμός θα γίνει, προκειμένου ο Ισίδωρος να γλιτώσει τα χειρότερα; Η Μυρτάλη είναι πολύ κοντά στο να πάρει όσα της ανήκουν…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *