Σασμός Spoiler: Ο Άγγελος Αποκαλύπτει Στη Στέλλα Ποιος Πραγματικά Είναι

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος και ο Αστέρης θα έχουν έναν έντονο διάλογο, στη σειρά Σασμός. Ο λόγος, φυσικά, είναι η Στέλλα. Η εκρηκτική προσωπικότητά της κατάφερε να μαγνητίσει το νέο γιατρό, ο οποίος κάνει τα πάντα για να είναι κοντά της.

      Σασμός spoiler: Ο Άγγελος αποκαλύπτει στη Στέλλα ποιος πραγματικά είναι

Οι δύο αυτοί χαρακτήρες είχαν μία επεισοδιακή συνάντηση. Αμέσως ο Άγγελος κατάλαβε πως η Στέλλα είναι η γυναίκα της ζωής του. Την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, παρόλο που εκείνη έδειξε απότομη κι απόμακρη.

Οι συχνές τους συναντήσεις κάνουν όλο και πιο έντονο το ειδύλλιο αυτό. Ο Άγγελος δε μπορεί να την βγάλει από το μυαλό του, θέλει να είναι μαζί της, με κάθε κόστος. Η Στέλλα είναι διστακτική και φοβάται πολύ πως θα πληγωθεί ξανά. Ο Άγγελος, όμως, της δείχνει πως θα έκανε τα πάντα για εκείνη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σκηνές φαρ ουέστ – Ο Μάνος ξεφεύγει, η Μαρίνα στη μέση

Η Στέλλα του δίνει μία ευκαιρία και το ζευγάρι αυτό αποφασίζει να μείνει μαζί, ενωμένο. Ο Άγγελος, έχοντας της τυφλή εμπιστοσύνη, της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. Της αναφέρει πως είναι γιος της Ανθούλας, πως τον έστειλαν σε ορφανοτροφείο, πως ψάχνει τον πατέρα του.

Η Στέλλα παγώνει. Έχει απέναντί της έναν ακόμη Σταματάκη. Όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη και δύσκολη να τη δεχτεί τόσο απλά. Του ζητάει λίγο χρόνο για να το χωνέψει, με τον Άγγελο να πηγαίνει στον Αστέρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης τριγυρνά χαμένος με μία φωτογραφία της Αργυρώς

Του ζητάει να μιλήσουν, νιώθοντας την ανάγκη να είναι σωστός απέναντί του. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν χτίσει καλές σχέσεις. Ο Άγγελος του λέει πως είναι ερωτευμένος με την πρώην του, με αποτέλεσμα ο Αστέρης να πέφτει από τα σύννεφα, στη σειρά Σασμός. Ποια θα είναι η αντίδρασή του;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *