Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Ιουλία και Κουράκο

Η Γη της Ελιάς: Νύχτα πάθους για Ιουλία και Κουράκο

Μετά από μεγάλες πιέσεις του Ιάκωβου και του Ισίδωρου, η Ιουλία δέχεται να δώσει μία ευκαιρία στον Κουράκο. Εκείνος, συνεχίζει να της δείχνει το έντονο ενδιαφέρον του, με το ζευγάρι αυτό να ξεκινάει τα πρώτα βήματα σε αυτή τη δύσκολη σχέση.

Ο Στάθης -πράγματι- επέστρεψε, φέρνοντας μεγάλες ανατροπές στην καθημερινότητά της. Έζησαν τον παράνομο έρωτά τους, ο οποίος δεν κατάφερε να επιβιώσει. Ο Στάθης αποφασίζει να μη χωρίσει με την Αρετή και η σχέση του με την Ιουλία λήγει άδοξα.

Ο Γιώργης ορμάει – Η Ιουλία του λέει να μη βιάζεται

Ο Γιώργης και η Ιουλία περνούν μία όμορφη βραδιά μαζί, στην γη της ελιάς. Μια στιγμή που πολλοί τηλεθεατές περιμένουν πως και πως έρχεται απόψε το βράδυ. Πρωταγωνιστές το νέο ζευγάρι που δημιουργείται αυτές τις μέρες τον αστυνόμο Γιώργη Κουράκο και την Ιουλία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μακελειό πριν τον γάμο

Το ταξίδι στην Αθήνα τους έχει φέρει πιο κοντά και τους έχει κάνει να .. «λυθούν» μεταξύ τους και να μιλήσουν για όσα αισθάνονται. Ο Ιάκωβος πέτυχε τον στόχο του και άφησε το ζευγάρι αυτό να ζήσει μία βραδιά μοναδική.

Αυτή τη βραδιά, λοιπόν, ο Γιώργης αφού εξομολογήθηκε στην Ιουλία ότι του αρέσει, στην γη της ελιάς, θα πάει στο δωμάτιο της για να της πει ότι δεν αντέχει μακριά της. Θα επιχειρήσει μάλιστα να την φιλήσει αλλά εκείνη θα του πει να μην βιάζονται.

Ωστόσο, θα μείνουν ξαπλωμένοι αγκαλιά σε μια πολύ τρυφερή σκηνή. Φαίνεται, λοιπόν, πως το σχέδιο του Ιάκωβου προχωράει όπως το είχε σχεδιάσει και το ταξίδι στην Αθήνα βρήκε τον στόχο του.

Ο Γιώργης Κουράκος και η Ιουλία γίνονται ένα, στην γη της ελιάς. Η Ιουλία αποφασίζει να παραδοθεί στη νέα αυτή πρόκληση που παρουσιάζεται στη ζωή της. Επί χρόνια ήταν μόνη της, περιμένοντας τον ανεκπλήρωτο έρωτά της να επιστρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταστρέφει την Δήμητρα λόγω Μαρίνας

Νύχτα γεμάτη ερωτισμό και πάθος

Η Ιουλία και ο Γιώργης θα περάσουν καυτές βραδιές, στην γη της ελιάς. Η Ιουλία θα τον καλέσει ένα βράδυ στο σπίτι της, στην Καρδαμύλη, με τον Γιώργη να μη χάνει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με την αγαπημένη του.

Τρυφερές στιγμές, συζητήσεις και εξομολογήσεις, θα φέρουν τους δύο πρωταγωνιστές κοντά. Η Ιουλία θα αφεθεί στον μεγάλο αυτόν έρωτα, με τον Γιώργη να την αγκαλιάζει τρυφερά. Η ίδια αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια, παρόλο που ο νους της τριγυρνά αλλού.

Ο Στάθης είναι ο μεγάλος της έρωτας κι αυτό δεν αλλάζει. Μία όμορφη σχέση δημιουργείται, γεμάτη αισιοδοξία, αλλά και φόβο. Η Ιουλία φοβάται πως θα διαλυθούν όλα ξανά, μέσα σε μια στιγμή.

πηγή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *