Η Γη της Ελιάς: Το νέο δολοφονικό σχέδιο του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Το νέο δολοφονικό σχέδιο του Αλέξη

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του 2022, ο Αλέξης έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό του ξανά, στην γη της ελιάς. Αρνείται να πάρει τα χάπια του, με αποτέλεσμα να βλέπει την Μυρτάλη σαν εχθρό του και τα οράματα του να τον διαλύουν ψυχικά.Η Γη της Ελιάς: Το νέο δολοφονικό σχέδιο του Αλέξη

Η Μυρτάλη έχει πάρει την απόφαση να μη του μιλήσει ποτέ ξανά. Τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα κακά που έχουν συμβεί στη ζωή της μέχρι τώρα. Άλλωστε, εκείνος ήταν η αιτία που χώρισε με τον Χρήστο και τσακώθηκε με την καλύτερη της φίλη, την Μαρίνα.

Οι δυο τους κρατούν αποστάσεις, γεγονός που τσακίζει τον Αλέξη. Ο ίδιος δεν αντέχει μακριά της και κάνει τα πάντα για να την προσεγγίσει ξανά, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η αγωγή του δεν πιάνει και όλα γύρω του καταρρέουν.

 

Ο Αλέξης βγαίνει εκτός ελέγχου

Μόνο μία ιδέα κυριαρχεί στο μυαλό του Αλέξη: Να σκοτώσει την Μυρτάλη, για να ηρεμήσει μια και καλή! Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο στο περιοδικό MYtv, ο Αλέξης βγάζει ξανά στην επιφάνεια τον παλιό του εαυτό:

Ξεκινά να παρακολουθεί την Μυρτάλη, χωρίς εκείνη να τον αντιλαμβάνεται, γίνεται σκιά της και σχεδιάζει καθημερινά τη δολοφονία της. Στόχος του είναι να την σκοτώσει, για να ηρεμήσει μια και καλή από αυτήν και το κακό που του προκαλεί!

Η Μυρτάλη δεν έχει ιδέα τι την περιμένει. Θα καταφέρει να γλιτώσει από τα χέρια του ή όλα θα καταστραφούν; Ο Αλέξης τρελαίνεται και κανείς δε μπορεί να τον βοηθήσει, στην γη της ελιάς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *