Γλυκά Νερά: Αλλάζει επίθετο η μικρή Λυδία – Η αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Οι γονείς της δολοφονημένης στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, Καρολάιν Κράουτς, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, φέρονται αποφασισμένοι να αλλάξουν το επίθετο της μικρής Λυδίας. Εξοργίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος.
Αποφασισμένοι ν’ αλλάξουν το επίθετο της μικρής Λυδίας εμφανίζονται οι γονείς της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Καρολάιν Κράουτς, οι οποίοι έχουν την επιμέλεια της.

Για την πρόθεσή τους αυτή ενημερώθηκε σχετικά και ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Διαβάστε Επίσης  Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

«Είναι μία κίνηση που ο ίδιος δεν το περίμενε» και όπως μετέφερε συγκρατούμενός του στον ANT1, «εξοργίστηκε με αυτή την απόφαση». Όπως ανέφερε ο συγκρατούμενος του καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, δεν περίμενε τέτοια αντίδραση, ιδίως μετά την απόσυρση των γονιών του από το αίτημα για την επιμέλεια της μικρής.

«Αρχικά, έμαθε την αλλαγή επιθέτου από τα Μέσα και εξοργίστηκε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Ειδικά μετά την απόσυρση των γονιών του από το δικαστήριο της συνεπιμέλειας της μικρής» ανέφερε χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του τηλεοπτικού σταθμού. Και συμπλήρωσε πως: «Είναι στεναχωρημένος και δεν θέλει η κόρη του να μην έχει το όνομά του. Την αγαπάει πολύ. Είναι καταρρακωμένος».

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Απαγορευτικό απόπλου – Σε ποια λιμάνια είναι «δεμένα» τα πλοία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *