Σασμός Spoiler: Ζει ο πατέρας του Άγγελου; Ποιος είναι πραγματικά;

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μίλησε για τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και η ίδια, ο πατέρας του Άγγελου αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό, στη σειρά Σασμός.

Η Καλλιόπη αποφασίζει να μην αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον γιο της Ανθούλας. Του λέει μόνο όλα όσα συμφέρουν την ίδια, αλλά και την οικογένειά της. Όπως τότε, έτσι και τώρα, νομίζει ότι προστατεύει τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς αν το κάνει πραγματικά.

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πατέρας του Άγγελου στη σειρά Σασμός; Ζει; Θα τον ανακαλύψει ο νεαρός πρωταγωνιστής, ύστερα από έρευνες; Ο Άγγελος έχει αναθέσει ήδη την υπόθεση σε έναν ντετέκτιβ στην Αθήνα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης γαμπρός, λυγίζει στον τάφο της Ανέτ

Η πικρή αλήθεια

Ο πατέρας του Άγγελου έπεσε νεκρός από τα χέρια του Σταματάκη. Έτσι ξεκίνησε αυτή η αιματηρή βεντέτα. Ο Βρουλάκης, σύζυγος της Μαρίνας, ερωτεύτηκε πολύ την Ανθούλα και μαζί έζησαν έναν παράνομο έρωτα.

Η Ανθούλα έμεινε έγκυος, μη μπορώντας να φέρει στον κόσμο αυτό το μωρό. Όλα θα τινάζονταν στον αέρα, με τις δύο οικογένειες να άνοιγαν πόλεμο. Γέννησε και το μωρό της πήγε για υιοθεσία στην Αθήνα, με την βοήθεια της Καλλιόπης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μαθαίνει για το μαγείρεμα της διαθήκης

Ύστερα, η Ανθούλα κλείστηκε σε ψυχιατρείο και πέθανε. Ή τουλάχιστον αυτό θέλησε να παρουσιάσει η Καλλιόπη. Όσοι ξέρουν την πικρή αλήθεια σιωπούν. Ο Άγγελος, όμως, θα μάθει πολύ σύντομα. Όπως, αντίστοιχα, η Καλλιόπη θα μάθει μυστικά της οικογένειάς της που θα την τσακίσουν.

Σύμφωνα με την Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη θα μάθει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς. Τότε, όλα θα ανατραπούν για ακόμη μια φορά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση