Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος ψάχνει τους φονιάδες του Νικόλα

Ο αστυνόμος Κουράκος μαθαίνει για τη δολοφονία του Νικόλα και αναλαμβάνει δράση, στην γη της ελιάς. Θέλει να βρει πάση θυσία τους υπεύθυνους για την φρικτή αυτή τραγωδία. Ο Νικόλας σύρθηκε στο έδαφος, με τέσσερις σφαίρες να διαπερνούν το στήθος του.

Ο χαρακτήρας αυτός πεθαίνει ακαριαία, ανοίγοντας νέο κύκλο ερευνών. Μία ανατριχιαστική αστυνομική υπόθεση ξεκινά, με τον Γιώργη Κουράκο να ψάχνει ασταμάτητα, με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Σε αυτό θα μπλέξει σύντομα και η Χάιδω. Το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τη δολοφονία του συζύγου της, αλλά και της Στέλλας. Η επιθυμία για εκδίκηση κυλάει στο αίμα της και η οργή της είναι ασυγκράτητη.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Πεθαίνει η αδερφή του Σπύρου

Ο Κουράκος σε κίνδυνο

Ο Κουράκος μπαίνει σε μεγάλο κίνδυνο με τη δολοφονία του Νικόλα, στην γη της ελιάς. Οι έρευνές του τον οδηγούν σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, για τα οποία δεν έχει τις απαντήσεις που ψάχνει.

Στο μεταξύ, όλοι ετοιμάζονται για την κηδεία, με τη σκηνή αυτή να είναι σπαρακτική. Ο Φίλιππος λυγίζει, η Χάιδω κοντεύει να χάσει το μυαλό της. Νιώθει εν μέρει υπεύθυνη για αυτό το φρικτό συμβάν. Παρόλα αυτά, δε σταματά το έργο της. Θέλει να φτάσει πρώτη στους ενόχους, πριν τον Κουράκο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί – Ράκος η Αργυρώ

Ο Νικόλας ήταν μπλεγμένος στο καρτέλ αυτό, ανησυχώντας αρκετά ισχυρά μέλη της οργάνωσης. Γνώριζε πολλά, για τα οποία έπρεπε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Μόνο που, η εμπιστοσύνη είχε ήδη χαθεί. Άντρες από το καρτέλ τον βρήκαν μόνοι στο κτήμα, όπλισαν και του έριξαν τέσσερις σφαίρες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *