Σασμός, ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο! Ο Κώστας δέρνει την Άσπα!

Σασμός, ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο! Ο Κώστας δέρνει την Άσπα!Σασμός, ο Μαθιός εκβιάζει την Αργυρώ και απειλεί τον Πέτρο! Ο Κώστας δέρνει την Άσπα!

Η Αργυρώ γυρνά στην Κρήτη και τρέχει στην αγκαλιά του Αστέρη. Η σχέση τους γίνεται όμως γνωστή στον Μαθιό και η κόντρα ξεκινάει. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει ανάμεσα στα αδέλφια, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να θολώσει τα νερά στον Αγγελο σχετικά με τον πατέρα του.

Όλα όσα θα συμβούν στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας στη σειρά του Alpha, ΣΑΣΜΟΣ.

Ο Κώστας λέει σε όλο το χωριό για τη σχέση της γυναίκας του με τον Στεφανή

Η Σεμίνα, δίχως να το ξέρει, θα αφεθεί στις περιποιήσεις της Θοδώρας

Η Καλλιόπη βάζει νερό στο κρασί της για τη σχέση Βασιλικής και Μαθιού

O Αγγελος απαιτεί εξηγήσεις, ενώ ο Μαθιός και ο Αστέρης κοιτάζουν τη μητέρα τους διερευνητικά. Τώρα είναι η στιγμή να αποκαλύψει όσα δεν ήθελε η Καλλιόπη Σταματάκη. Μετά από μια σιωπή λίγων λεπτών, η ισχyρή γυναίκα ξεκινά να αφηγείται τη δραματική ιστορία της Ανθούλας, της μητέρας του Αγγελου, τόσο σε εκείνον όσο και στους γιους της.

Τα συναισθήματα είναι χιλιάδες αλλά η Καλλιόπη θα πει την αλήθεια της μέχρι ένα σημείο, θέλοντας να προστατεύσει τόσο τον ίδιο όσο και την oικογένειά της από την… επανάληψη της βεντέτας.

Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση της αδελφής του με έναν Σταματάκη και δεν σταματά να μιλά για το λάθος της αυτό που έχει στοιχίσει σε όλους την ομόνοια και την αγάπη των Βρουλάκηδων.

Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του kαι αποφασίζει να διακόψει, αλλά o Διονύσης θα του αποκαλύψει kάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. «Τι έγινε; Σε έβαλε η γυναίκα σου να έρθεις να μου που πεις ότι θα ξεκόψεις; Δική της ιδέα ήταν αυτό; Φαντάζομαι σου έχει πει και τα δικά της; Η μήπως τα δικά της μυστικά δεν τα μοιράζεται η Ασπα;», τον ρωτάει και πριν προλάβει ο Κώστας να τον ρωτήσει για ποια μυστικά του μιλάει, ο Διονύσης θα του αποκαλύψει δίχως ίχνος ντροπής: «Η γυναίκα σου είχε σχέση με τον συγχωρεμένο. Τον Στεφανή! Τι; Δεν το ήξερες; Ολο το χωριό το έχει πάρει χαμπάρι και γελούν πίσω από την πλάτη σου. Ή μήπως το ήξερες και έκανες τα στραβά μάτια;», τον ειρωνεύεται και το μίσος του ξαδέλφου του φτάνει στα χέρια του που απειλεί να σκοτώσει τον άντρα που έχει απέναντί του.

Η επιστροφή της Αργυρώς

Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψή της για την αρχαιοκαπηλία και νιώθει πως τώρα τίποτα δεν θα μπορεί να την κρατήσει μακριά από τον αγαπημένο της Πέτρο. Ενα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες και αυτό είναι η επιστροφή της Αργυρώς από το Μόναχο. Φτάνοντας μάλιστα στην Κρήτη η κόρη των Βρουλάκηδων, ένα άτομο θέλει όσο τίποτα να δει και αυτό είναι ο Αστέρης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθώος ή ένοχος ο Ιπποκράτης, ο μπαμπάς της Μυρτάλης;

Ομως, για κακή τους τύχη, στο σημείο που έχουν δώσει ραντεβού, ακόμα ένα παράνομο ζευγάρι κάνει την εμφάνισή του. Και αυτό είναι ο Μαθιός με τη Βασιλική. «Τι κακόγουστο αστείο είναι αυτό;», ρωτά αρχικά ο Μαθιός βλέποντας την τρυφερή σκηνή με πρωταγωνιστές τον αδελφό του και την Αργυρώ.

Καταλαβαίνοντας λοιπόν πως αυτοί Οι δύο κάθε άλλο παρά φίλοι μπορεί να είναι, γίνεται έξαλλος και μάταια η Βασιλική προσπαθεί να τον ηρεμήσει. «Με τον εχθρό, ρε Αστέρη; Εχασες τη λογική σου; Από όλες τις γυναίκες του κόσμου, αυτή βρήκες να ερωτευτείς;», απορεί ο Μαθιός και η σύγκρουση μεταξύ τους δεν αργεί να προκύψει. «Δεν έκανα έγκλημα, Μαθιό, την αγάπησα τυχαία χωρίς να ξέρω ποια είναι; Και εκείνη αγάπησε εμένα. Σκοτώστε μας… αυτό είναι το έγκλημα μας», του λέει, ενώ ο Μαθιός του τονίζει πως το έγκλημα έτσι και αλλιώς έγινε πριν χρόνια.

Τα δύο αδέλφια δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο σπίτι και έτσι ο Μαθιός αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, εκείνη ετοιμάζει μια πρόταση στον Αγγελο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Το ξέσπασμα του Κώστα

Ο Κώστας δεν μπορεί να χωνέψει τη σχέση της Ασπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της χτυπώντας τη με όλη του τη δύναμη. «Με ρεζίλεψες σε όλο το χωριό, μωρή… Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό σε μένα που έκανα τα πάντα για να μη σου λείψει τίποτα; Γι’ αυτό ο λεγάμενος ερχόταν και ξαναερχόταν στην καντίνα μας; Πόσο καιρό, αλήθεια, μου τα φοράς; Και τώρα; Μήπως έχεις βρει κάποιον άλλον;», τη ρωτάει αλλά εκείνη αδυνατεί να του απαντήσει.

Μόνο όταν εκείνος φεύγει από μπροστά της, εκείνη ζητά βοήθεια από τον Αγγελο, ο οποίος τρέχει να τη βοηθήσει. Ο πόλεμος Σεμίνας-Διονύση συνεχίζεται αμείωτος, την ώρα που η Αργυρώ φαίνεται να παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση της με τον Αστέρη. Συγκεκριμένα, αποφασίζουν να φύγουν μακριά από το χωριό και τον κόσμο που τους πληγώνει και να αναζητήσουν τη μοίρα τους μακριά από όλους. Δείχνουν ευτυχισμένοι, όμως η χαρά τους θα έχει ημερομηνία λήξης.

Το ταξίδι του Αγγελου

Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της. «Πώς μπόρεσες να μου το κρατήσεις κρυφό; Ειδικά εσύ… Νόμιζα πως δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε, όμως κατάφερες και έβαλες κάτι τόσο σημαντικό ανάμεσά μας, Βασιλική», την κατηγορεί και η αγαπημένη του προσπαθεί να τον πείσει πως δεν είναι δική του δουλειά τι θα κάνει ο Αστέρης στα προσωπικά του.

Ομως δεν είναι η μόνη με την οποία συγκρούεται. Οι εντάξεις συνεχίζονται και με τον αδελφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη ξαφνικά μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέος Έρωτας Για Τον Αλέξη – Ποια Τον Θέλει;

Στο μεταξύ, η απόφασή της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Αγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του. Ο Αγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φροντίζει ο για τρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του.

Η Ασπα προχωρά στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό. Η Σεμίνα, από την άλλη, δίχως να το ξέρει, έχει τυχαία αφεθεί στις περιποιήσεις της Θοδώρας…

Η Καλλιόπη φροντίζει να μην αποκαλυφθούν τα μυστικά της Ανθούλας στον Αγγελο, ενώ παράλληλα η Στέλλα προσπαθεί να πείσει την Ασπα να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Κώστα. «Μην του κάνεις μήνυση. Για κανέναν σας δεν θα είναι καλή έκβαση. Πάρε διαζύγιο, απομακρύνσου από δίπλα του, όμως μην του κάνεις μήνυση», την παρακαλεί.

Ο Μαθιός δίνει τελεσίγραφο στην Αργυρώ να χωρίσει με τον Αστέρη, διαφορετικά προειδοποιεί ότι θα γίνει κακό. «Μην τον πλησιάσεις ξανά. Μάζεψε τα πράγματά σου και εξαφανίσου από προσώπου γης. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν δεν θες να βρει κανένα κακό τους δικούς σου», την απειλεί και εκείνη δεν έχει άλλη λύση από το να μιλήσει στον Αστέρη για τον εκβιασμό που κάνει ο αδελφός του.

Μια ακόμα σύγκρουση μεταξύ των αδελφών Σταματάκη είναι αναπόφευκτη. Η Καλλιόπη αποφασίζει να βάλει νερό στο κρασί της για τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική, αλλά όχι χωρίς να θέσει τους αυστηρούς της όρους.

Η Σεμίνα γνωρίζει τη θοδώρα και της μιλάει για τη σχέση της με τον Πέτρο και οι κοπέλες δείχνουν να έρχονται πιο κοντά σαν φίλες. Τι θα γίνει όμως όταν μάθει η θοδώρα ποιός είναι ο μεγάλος έρωτας της Σεμίνας;

Ο ΜΑΘΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ!

O αδελφός του Αστέρη δεν μπορεί να δεχτεί τη σχέση αυτή και έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον Πέτρο. «Τι θες, Μαθιό; Να υποθέσω πως έμαθες κι εσύ για τη σχέση των αδελφών μας; Αν ναι, να σε προειδοποιήσω πως ήμουν ο πρώτος που ξέσπασε. Ο πρώτος που της είπα να απομακρυνθεί από τον Αστέρη. Την έδιωξα μέχρι και από το σπίτι…», του λέει αφήνοντας άναυδο τον Μαθιό. «Μάζεψε την αδελφή σου, Βρουλάκη, και πες της εκ μέρους μου να αφήσει τους έρωτες, γιατί δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Κατάλαβες;», θα πει μόνο κοφτά ο Μαθιός και μετά θα τραπεί σε φυγή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *