Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μαγνητίζει τον Μάνο με την ομορφιά της

Μια ακόμη μεγάλη ανατροπή έρχεται στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Μάνος μαγνητίζεται έντονα από την Ευτυχία…

Η όμορφη εργάτρια μετά τον άσχημο χωρισμό της από τον Ανέστη, προσπαθεί να βρει την ηρεμία της επιδιώκοντας τη παρέα των δύο αγαπημένων της φίλων, της Άννας και του Πότη που τη συμπαραστέκονται και αυτή τη φορά.

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο η Ευτυχία ενώ κατευθύνεται προς το καφενείο του Πότη πέφτει επάνω στο Μάνο, τον οποίο χαιρετά και παράλληλα του συστήνεται. «Καλησπέρα σας κ. Βρεττάκο. Εργάζομαι στους ελαιώνες σας» του λέει χαρακτηριστικά η Ευτυχία.

Ο Μάνος δείχνει να ξαφνιάζεται από την εντυπωσιακή ομορφιά της γυναίκας που έχει απέναντι του και της λέει: «Δεν ήξερα ότι μια τόσο ωραία γυναίκα εργάζεται στον ελαιώνα μας».

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 24 έως 27/10

Η εικόνα της Ευτυχίας στο μυαλό του Μάνου

Από εκείνη τη στιγμή, ο Μάνος σκέφτεται έντονα την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, θα δούμε στη συνέχεια ότι ο Μάνος, ενώ αρχικά έχει συναινέσει στην απόλυση της Ευτυχίας και της Άννας από τον Ελαιώνα, θα παρέμβει και θα ζητήσει από τον Ανέστη να ξαναπροσλάβει τις δύο κοπέλες.

Εν τω μεταξύ οι απανωτές εντάσεις της Μαρίνας με το Μάνο με αφορμή τη σχέση της πρώτης τόσο με τη Μυρτάλη όσο και με την Αντιγόνη θα έχουν ως αποτέλεσμα τη ρήξη στη σχέση του ζευγαριού. Ο Μάνος εκνευρίζεται πολύ από τη στάση της Μαρίνας η οποία όχι μόνο δεν παίρνει το μέρος του στη κόντρα του με Μυρτάλη και Αντιγόνη αλλά στέκεται στο πλάι των δύο φιλενάδων της.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα επιστρέφει για να φροντίσει την Αλεξάνδρα

Ο Μάνος από τη πλευρά του δείχνει ανυποχώρητος και συνάμα προβληματισμένος για το μέλλον του. Μια τυχαία και πάλι συνάντηση του με την Ευτυχία δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και δείχνει αμέσως το ενδιαφέρον του φλερτάροντας την.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *