Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Γιατί Ο Στάθης Αποφασίζει Να Παραιτηθεί Από Την Ζωή;

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Γιατί Ο Στάθης Αποφασίζει Να Παραιτηθεί Από Την Ζωή;Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Γιατί Ο Στάθης Αποφασίζει Να Παραιτηθεί Από Την Ζωή;

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω θέλει να προχωρήσει σε σιάξη με τους Καπερνάρους ενώ η Μυρτάλη κατοχυρώνει το οικόσημο της οικογένειας Βρεττάκου για την εταιρεία καλλυντικών της. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος και ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα! Η ζωή του Στάθη αλλάζει δραματικά όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Μια εντελώς νέα κατάσταση τον περιμένει και τελικά τα χειρότερα είναι μπροστά του.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Γιατί ο Στάθης αποφασίζει να παραιτηθεί από την ζωή;

Η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα τη δει μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές. Η εικόνα της μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις. «Πώς μπόρεσες να με ξεχάσεις τόσο εύκολα;», της λέει, με τα μάτια του να πετούν σπίθες.

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και χάνει τα λογικά του. Σε έξαλλη κατάσταση γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Την ίδια στιγμή, στο σπίτι του Στάθη η κατάσταση έχει… εκτροχιαστεί. Η Αρετή φροντίζει να του κάνει τη ζωή κόλαση, σαν τιμωρία για την απιστία του. Εκείνος αισθάνεται να μην αντέχει άλλο και σε μια στιγμή απελπισίας τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να τη δει. Ο Στάθης, με βαριά καρδιά, λέει στην Ιουλία να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς ο ίδιος δεν σκοπεύει να χωρίσει ποτέ από την Αρετή.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθές 89-90: Η Λουίζα έξαλλη με Έλενα και Κατερίνα.

Η αναμενόμενη στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει… Ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου πως όλα πήγαν καλά. Αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της γυναίκας μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια της. Ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, η Αρετή αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της! Σιγά σιγά αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους. Όλοι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της. Ο Στάθης νιώθει να ασφυκτιά από τους διαρκείς ελέγχους της Αρετής και δεν μπορεί να βγάλει την Ιουλία από το μυαλό του.

Αλλά η Ιουλία θα ξεκινήσει κάτι καινούργιο στην ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Λίγο αργότερα οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίζονται, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης όμως νιώθει τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφωνεί στην Ιουλία και ζητά να την δει. Θα βρεθούν και θα λογομαχήσουν έντονα, και θα του πει ευθέως ότι είναι πλέον με τον Κουράκο και δεν θέλει να τον ξαναδεί. Αλλά σε μια από τις επόμενες ημέρες θα την δει μαζί με τον αστυνόμο. Είναι κάτι που τον σοκάρει, και είναι το τελειωτικό χτύπημα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κωνσταντής Και Νικηφόρος Πιάνονται Στα Χέρια

Αυτό είναι το σημείο μηδέν για τον Στάθη. Θα το ρίξει στο ποτό και θα ζει στο περιθώριο, χωρίς να ενδιαφέρεται για τίποτα πλέον. Μόνο το ποτό θα είναι στην ζωή του. Μόλις δει την Αρετή να περπατάει ξανά, και να είναι εντάξει στην υγεία της, θα πάρει την μεγάλη απόφαση. Θα της ζητήσει διαζύγιο, και θα εξαφανιστεί από όλους. Σκέφτεται όλα τα λάθη του, και πως κατέστρεψε την ζωή του, και δεν μπορεί να ζει χωρίς τον μεγάλο του ερωτα την Αρετή. Το σημείο μηδέν έχει φθάσει και ο δρόμος χωρίς επιστροφή είναι μπροστά του.

Ο Στάθης αποφασίζει να τιμωρήσει τον εαυτό του….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση