Σασμός Spoiler: Αυτοκτονία Ή Δολοφονία; Πώς Πέθανε Τελικά Η Ανθούλα;

Σασμός Spoiler: Αυτοκτονία Ή Δολοφονία; Πώς Πέθανε Τελικά Η Ανθούλα;
Σασμός Spoiler: Αυτοκτονία Ή Δολοφονία; Πώς Πέθανε Τελικά Η Ανθούλα;

Σασμός spoiler: Ο θάνατος της Ανθούλας έχει αφήσει ένα τεράστιο ερωτηματικό στους τηλεθεατές.

Η Καλλιόπη ισχυρίζεται πως η γυναίκα αυτή αυτοκτόνησε, καθώς αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ειδικά μετά την απώλεια του παιδιού της. Η Ανθούλα Σταματάκη ερωτεύτηκε τον λάθος άντρα.

Γοητεύτηκε από τον σύζυγο της Μαρίνας Βρουλάκη και έζησε έναν επικίνδυνο κι απαγορευμένο έρωτα. Εκείνος, εντυπωσιασμένος από τη νεαρή αυτή κοπέλα, παραδόθηκε στα δίχτυα αυτής της αγνής αγάπης.

Σασμός spoiler: Αυτοκτονία ή δολοφονία; Πώς πέθανε τελικά η Ανθούλα;

Βέβαια, το τίμημα ήταν τεράστιο. Η Ανθούλα έμεινε έγκυος, με την Καλλιόπη να τρέχει για να σβήσει την ντροπή της οικογένειας. Μόλις η αδελφή του Βασίλη γέννησε, η Καλλιόπη πήρε το παιδί, το έστειλε για υιοθεσία στην Αθήνα κι έκλεισε την Ανθούλα σε ίδρυμα.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Το μέλλον της Βασιλικής, μετά τον πνιγμό

Τότε είναι που η κοπέλα αυτή έβαλε τέλος στη ζωή της. Ή μήπως όχι;

Πώς πέθανε όμως η Ανθούλα Σταματάκη;

Αυτοκτονία ή δολοφονία; Ο θάνατος της Ανθούλας προκαλεί ερωτηματικά. Ο Άγγελος έχει επιστρέψει στον τόπο της μητέρας του, για να φέρει απαντήσεις. Η Νατάσα Φαίη Κοσμίδου, η ηθοποιός που υποδύεται την Ανθούλα, έδωσε συνέντευξη κι αποκάλυψε:

Με κάθε επεισόδιο Θα υπάρχουν και περαιτέρω αποκαλύψεις. Θα υπάρξουν και άλλες στιχομυθίες μεταξύ των δύο αυτών ηρωίδων. μΌλα ανατρέπονται ξανά. Υπάρχει περίπτωση ο θάνατος της Ανθούλας να μην υφίσταται, στη σειρά Σασμός; Ζει η ηρωίδα αυτή ή έχει φύγει από τη ζωή; Κι αν δε ζει, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που την οδήγησε στο θάνατο; Τα επόμενα επεισόδια έρχονται για να καθηλώσουν.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένα πρόσωπο από τα παλιά εισβάλλει στην σειρά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *