Άγριες Μέλισσες: Ο Άγγελος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του

Άγριες Μέλισσες: Ο Άγγελος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά

Εντάσεις στο Διαφάνι για ακόμη μια φορά. Ο Άγγελος κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του, στις Άγριες Μέλισσες, με τον Ζάχο να παίρνει θέση, εκνευρίζοντας τους κατοίκους του χωριού.

Ο Θανασάκης, ο αδελφός της Σοφούλας, επιστρέφει στο χωριό και προκαλεί με τη στάση του. Φαίνεται πως ο νεαρός αυτός χαρακτήρας έρχεται κάθε φορά όλο και χειρότερος, τονίζοντας την πίστη του και την αφοσίωσή του στο καθεστώς.

Ο Τόλιας εκνευρίζεται και προσπαθεί να τον συνετίσει, είναι, όμως, μάταιο. Για άλλη μια φορά, ο Θανασάκης θα ανάψει φωτιές στο καφενείο του Διαφανίου, βγάζοντας εκτός εαυτού τον Άγγελο και την Σοφούλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Αποστόλη και Ευτυχία

Άγριος καυγάς στο καφενείο

Ο Άγγελος παρακολουθεί τον αδελφό της Σοφούλας να δίνει ρεσιτάλ με τις ιδέες που πρεσβεύει, στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που, η ειρωνεία του νεαρού θα εκνευρίσει τον Άγγελο, ο οποίος περνάει αρκετά δύσκολα τελευταία.

Οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια, με τον Άγγελο να χτυπάει τον Θανασάκη, αγνοώντας πως είναι ο μικρότερος αδελφός της συζύγου του. Ο θυμός τον έχει θολώσει και δρα αυθόρμητα και νευρικά.

Στο τμήμα του Διαφανίου οι πρωταγωνιστές

Φυσικά, ο Θανασάκης δε θα μείνει με δεμένα τα χέρια. Θα πιάσει τον ταγματάρχη Ζάχο Λυκογιάννη και θα του αναφέρει πως ο σύζυγος της αδελφής του άσκησε σωματική και λεκτική βία. Ο Τόλιας και η Παγώνα δε θα πιστέψουν στα μάτια τους. Ο γιος τους ανοίγει πόλεμο με την ίδια του την οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός του Νικηφόρου

Ο Άγγελος θα βρεθεί ένα βήμα πριν χάσει την άδεια του επαγγέλματός του. Όλοι θα θορυβηθούν, με τις εντάσεις να συνεχίζονται. Ο Θανασάκης προκαλεί με την στάση του και φτάνει τον Τόλια στα όριά του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *