Μόλις χθές 51-55: Η Έλενα έξαλλη με τον Μιχάλη

Μόλις χθές 51-55: Η Έλενα έξαλλη με τον Μιχάλη

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 51 έως 55 της σειράς του ΣΚΑΙ, Μόλις χθές, που θα προβληθούν από Δευτέρα 6 έως Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου.

Μόλις χθές Επεισόδιο 51
6/12/21 Επεισόδιο 51
Η Έλενα φροντίζει με τον δικό της τρόπο να εξαφανίσει την απειλή του Νώντα από τη ζωή της. Ο Μιχάλης και η οικογένειά του ετοιμάζονται για τον γάμο. Η Λουίζα έχει να αντιμετωπίσει την πίκρα της για τον γάμο του Μιχάλη και την έρευνα για τα δύο εκατομμύρια που δεν είχε δηλώσει ο Σπύρος. Ο Σπύρος πλαστογραφεί τα λογιστικά βιβλία του με τη βοήθεια του λογιστή του. Ο Ιάσωνας προσλαμβάνεται στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο Χρήστος αρχίζει να ζηλεύει την Κέλλυ. Ο Σπύρος προσπαθεί να σταματήσει με κάθε τρόπο τη διαδικασία της εκταφής και της νεκροψίας του Αλέξανδρου.

Μόλις χθές Επεισόδιο 52
7/12/21 Επεισόδιο 52
Ο Σπύρος καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ρένο αλλά αποτυγχάνει να σταματήσει τη διαδικασία της εκταφής. Η Κορίνα διαλύει τη σχέση της με τον Σταύρο. Η Κατερίνα αποφασίζει να πάει στον γάμο, γεγονός που αναστατώνει τον Σπύρο. Η Λουίζα αποφασίζει να επισκεφτεί τον Μιχάλη λίγο πριν τον γάμο του και διαπιστώνει ότι το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους, είναι ακόμη ζωντανό. Ο Νώντας καταφέρνει να ξεφύγει από την Έλενα και αυτό της δημιουργεί ανησυχία για την έκβαση του γάμου της. Μια μοιραία καθυστέρηση στον γάμο θα σταθεί ικανή για να βγουν αληθινοί οι φόβοι της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ελένη Και Ζωή Κάνουν Συμφωνία Για Να Καταστρέψουν Τον Ακύλα

Μόλις χθές Επεισόδιο 53
8/12/21 Επεισόδιο 53
Η Έλενα είναι εξαφανισμένη και όλοι ανησυχούν. Ο Μιχάλης σκέφτεται μήπως μετάνιωσε και δεν θέλει να παντρευτούν. Την βρίσκει όμως με λερωμένο νυφικό και κλαμένη. Δεν ξέρει τι έγινε αλλά εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά. Ο γάμος γίνεται και όλοι δείχνουν χαρούμενοι, ακόμα και η Κατερίνα που όλοι την προσέχουν. Την επομένη, βγαίνουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και αναστατώνονται όλοι με το πόρισμα. Η Λουίζα ζητά συγνώμη από τον Μιχάλη και εκείνος της λέει ότι θα μπορούσαν να είχαν μία ευτυχισμένη ζωή μαζί. Η Νόρα ψάχνει να βρει ποιος σκότωσε τον άντρα της και ο Σπύρος ανησυχεί πολύ. Η Μαρία νιώθει επιτέλους δικαίωση για τον γιο της και είναι ευτυχισμένη. Ο Ιάσωνας και η Άννα ζουν μία βραδιά πάθους.

Μόλις χθές Επεισόδιο 54
9/12/21 Επεισόδιο 54
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έχουν αναστατώσει τις οικογένειες Κεχαγιά και Λάμπρου ενώ η οικογένεια Γαζή, χαρούμενη, κάνει τραπέζι για να αποχαιρετίσει τον Ρένο. Η Νόρα υποψιάζεται έντονα τον Αντώνη για τη δολοφονία του άντρα της αλλά πολύ γρήγορα θα σιγουρευτεί πώς πίσω από όλα κρύβεται κάποιος άλλος. Η Έλενα γίνεται έξαλλη που ο Μιχάλης έτρεξε στη Λουίζα για να μοιραστεί τη χαρά του ενώ συνεχίζει να τρέμει στην ιδέα ότι θα ξαναεμφανιστεί μπροστά της ο Νώντας. Θέλοντας να έχει ένα “όπλο” απέναντί του, διεκδικεί τα χρήματά της από τον Σπύρο. Εκείνος τη συναντάει και της τα δίνει αλλά δυστυχώς, η συνάντηση θα έχει μάρτυρα. Ο Σπύρος, που έχει καταλάβει ότι η Νόρα είναι έτοιμη να προβεί σε αποκαλύψεις, αποφασίζει να μην της δώσει την επιλογή.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ένταλμα Για Την Σύλληψη Του Χρήστου – Αποκαλύπτεται Ο Ρόλος Της Νάντιας

Μόλις χθές Επεισόδιο 55
10/12/21 Επεισόδιο 55
Η Λουίζα βρίσκει το άψυχο σώμα της Νόρας και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Ο Σπύρος πλαστογραφεί σημείωμα αυτοκτονίας που ενοχοποιεί τη Νόρα για τον θάνατο του Αλέξανδρου. Ο Αντώνης αναγκάζεται για ακόμα μια φορά να παίξει το παιχνίδι του Σπύρου. Η Έλενα καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μαρίας που την είδε να παίρνει τα χρήματα από τον Σπύρο, δεν πείθει όμως και τον Αχιλλέα. Ο Μιχάλης ανησυχεί για την κόρη του.

Μόλις χθές 46-50: μία

Αφήστε μια απάντηση