Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκαρώνει και νέο κόλπο

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκαρώνει και νέο κόλποΗ Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκαρώνει και νέο

Νέο κόλπο μηχανεύεται ο Κωνσταντίνος για να έρθει κοντά με το Λυκούργο στη σειρά μυθοπλασίας του MEGA “Η Γη της Ελιάς”.

Ο αδίστακτος συμβολαιογράφος θέλει να δείξει ένα άλλο πρόσωπο πιο ανθρώπινο στους συγχωριανούς του προκειμένου να συνεχίσει ανενόχλητος τις βρωμοδουλειές του. Όχι πως τον υποψιάζεται ακόμη κανείς αλλά γενικά η γνώμη που έχουν στην Αραιόπολη γι’ αυτόν δεν είναι και η καλύτερη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σκαρώνει και νέο κόλποΗ Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος μηχανεύεται νέο κόλπο στα επόμενα επεισόδια

Ο Κωνσταντίνος επίσης θέλει να βάλει φρένο στις έρευνες του Λυκούργου Μπράτη ο οποίος με αφορμή τους θανάτους ηλικιωμένων γυναικών και ανδρών έχει κινητοποιήσει την αστυνομία προκειμένου να ρίξει φως στις υποθέσεις αυτές.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται – Ο Αλέξης σε απόγνωση

Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να προσεγγίσει το Λυκούργο

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν στο πρόσωπο της Ισμήνης βλέπει τη γυναίκα που θα τον βοηθήσει στο νέο του σχέδιο. Τη βρίσκει ευάλωτη και με ωραίο τρόπο τον βλέπουμε να κερδίζει πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος μηχανεύεται νέο κόλπο

Τη «βοηθάει» δήθεν να ξαναβρεί το παιδί της, της υπόσχεται αιώνια αγάπη ενώ παράλληλα προσπαθεί να προσεγγίσει το Λυκούργο τονίζοντας του ότι βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση του με τη κόρη του την Ισμήνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Άγριο ξύλο στα στενά της Μάνης

Από τη πλευρά του ο Λυκούργος δεν πείθεται μιας και έχει ισχυρή γνώμη για το ποιόν του Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος βέβαια που θέλει να ελέγχει το κάθε βήμα του Λυκούργου, που αρχίζει και γίνεται επικίνδυνος για τα σχέδια του, θα προσπαθήσει με διάφορα τερτίπια να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Το αν θα τα καταφέρει μόνο η Βάνα Δημητρίου το γνωρίζει αυτή τη στιγμή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *