Σασμός: Ο Άγης επιστρέφει για να βάψει τα χέρια του με αίμα

Σασμός: Ο Άγης επιστρέφει για να βάψει τα χέρια του με αίμαΜετά από το βίντεο και τις απειλές στην Τζένη, ο Άγης επιστρέφει στη σειρά Σασμός και θέτει άλλον στο επίκεντρο! Ο νεαρός αυτός χαρακτήρας θα διχάσει τους τηλεθεατές, λόγω της απάνθρωπης κι απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

Ο Άγης έρχεται ξανά, αυτή τη φορά εκτελώντας εντολές του Διονύση. Ο Διονύσης συνεχίζει τις παράνομες δράσεις του, με επίκεντρο το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας. Μία απροσεξία του θα θέσει τον ίδιο, αλλά και την Αργυρώ σε τεράστιο κίνδυνο.

Η Αργυρώ θα εντοπίσει μία τσάντα με αρχαία, μέσα στο ξενοδοχείο. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας ακούγεται παντού στην Κρήτη, με αποτέλεσμα ο Διονύσης να τρέμει στην ιδέα πως θα τιναχθούν όλα στον αέρα. Η Αργυρώ, ανυποψίαστη για όσα ακολουθούν, τρέχει στον Διονύση ζητώντας τη βοήθειά του. Τότε ο εφιάλτης ξεκινά…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Σασμός: Ο Άγης επιστρέφει για να βάψει τα χέρια του με αίμαΟ Άγης εκτελεί εντολές

Ο Διονύσης αντιλαμβάνεται πως η Αργυρώ ξέρει πολλά. Παρόλο που την καθησυχάζει, εξηγώντας της πως θα διευθετήσει ο ίδιος το θέμα, τρέμει στην ιδέα πως η Αργυρώ θα μιλήσει για όσα είδε. Έτσι, αναλαμβάνει δράση, στήνοντας ένα σχέδιο εξόντωσης.

Ο Άγης, το νέο τσιράκι του Διονύση στη σειρά Σασμός, ακολουθεί πιστά τις εντολές του αφεντικού του. Ο Διονύσης του ζητάει να καθαρίσει την Αργυρώ, με τον Άγη να καταστρώνει το θανατηφόρο σχέδιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το μέλλον της Θοδώρας και του Γιώργη στη σειρά

Η Αργυρώ δέχεται δολοφονική επίθεση, με τον Αστέρη και τον Μαθιό να την σώζουν την τελευταία στιγμή. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, προσπαθεί να καταλάβει ποιος προσπάθησε να τον σκοτώσει. Ο Άγης καταφέρνει να ξεφύγει, με τον Διονύση να γίνεται έξαλλος…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *