Σάσμος: Ο Σταύρος χάνει τον έλεγχο και ξεσπά στον Αστέρη

Σάσμος: Ο Σταύρος χάνει τον έλεγχο και ξεσπά στον ΑστέρηΟ Σταύρος κι ο Αστέρης θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση στο «Σασμό», αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει. Ο Σταύρος βγαίνει εκτός ελέγχου και γίνεται έξω φρενών με τον πρώην φίλο του.

 

Όλα ξεκινούν με τη σύλληψη του Μαθιού. Ο θάνατος του Άγγελου αναζωπυρώνει την κόντρα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες με τις δύο οικογένειες να φτάνουν στα άκρα. Η Αργυρώ καταρρέει με την είδηση ότι ο Άγγελος είναι νεκρός και λυγίζει. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Σταύρος, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι τραγωδίες δεν έχουν σταματημό σε αυτήν την οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα θηλάζει κρυφά το μωρό της Ευγενίας

Η οργή για τους Σταματάκηδες καίει μέσα στον Σταύρο, ο οποίος έχει συσσωρευμένο μίσος ειδικά για τον Αστέρη, που τόσο καιρό τον κορόιδευε μέσα στη μούρη του. Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν ο Σταύρος μάθει ότι ο Αστέρης πήρε τηλέφωνο την Αργυρώ και τότε όλα θα αλλάξουν στο «Σασμό».

Ο Σταύρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και αποφασίζει να αναμετρηθεί με τον Αστέρη. Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Σταύρου να επιστρέψει μόνος στα Γιάννενα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Στέλλα Στο Πλευρό Του Αστέρη Στο Νοσοκομείο!

Ο άντρας έχει καταλάβει ότι η Αργυρώ είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί με τον Σταματάκη κι αυτό τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Έτσι, η Βρουλάκη θα μείνει μόνη με το πάθος της για τον Αστέρη να καίει και το κενό που άφησε πίσω του ο Σταύρος να την πληγώνει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *