Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λευτέρης Κάνει Απόπειρα Αυτοκτονίας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λευτέρης Κάνει Απόπειρα Αυτοκτονίας

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μία αυτοκτονία στο Διαφάνι έρχεται για να συγκλονίσει τόσο τους κατοίκους, όσο και τους τηλεθεατές, στις Άγριες Μέλισσες. Ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, με τον χειρότερο τρόπο: σκοτώνοντας τον ίδιο του τον εαυτό.

          Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Λευτέρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η μικρή κοινωνία θα θορυβηθεί. Οι πρωταγωνιστές θα διχαστούν. Ο πρωταγωνιστής θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: H Θεοφανώ μπαίνει στο στόχαστρο πολλών και επικίνδυνων ανθρώπων

Ο Λευτέρης Μεγαρίτης είναι αυτός που θα επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Ακύλας θα ενημερωθεί για τις δράσεις του, αλλά και για τον μεγάλο του έρωτα, τον Δημήτρη. Θα μάθει για την ομοφυλοφιλία του και θα ξεσπάσει…

Για την εποχή εκείνη, το να ήταν κάποιος ομοφυλόφιλος, ήταν απαγορευτικό. Ειδικά για τον Ακύλα, η είδηση αυτή θα σκάσει σαν κεραυνός. Ο ίδιος δε θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πως είναι αίμα του, πως είναι το παιδί του.

Θα χτυπήσει άσχημα τον Λευτέρη, ο οποίος θα πέσει στο έδαφος σε άσχημη κατάσταση. Η Ζωή θα πανικοβληθεί, θα τρέξει να βοηθήσει τον γιο της, θα είναι, όμως, πολύ αργά. Η αυτοκτονία τριγυρνά στο μυαλό του Λευτέρη, σκορπίζοντας τον τρόμο στο Διαφάνι, αλλά και στους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Νέα Χυλόπιτα Του Λυκούργου Στην Χάιδω – Τι Συνέβη;

Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το TV24, η Ζωή θα τον βρει σε άσχημη κατάσταση. Θα τον πάει αμέσως στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να τον σώζουν την τελευταία στιγμή. Τότε όλα θα αλλάξουν για την οικογένεια Μεγαρίτη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *