Ο 66χρονος λυράρης ήταν στο στόχαστρο των αρχών από τον Δεκέμβριο

Ο 66χρονος λυράρης ήταν στο στόχαστρο των αρχών από τον ΔεκέμβριοΣτο στόχαστρο των αρχών ήταν από τον Δεκέμβριο ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε ένα παιδί μόλις 11 ετών.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο λυράρης είχε κληθεί από την ασφάλεια Ηρακλείου τον περασμένο Δεκέμβριο για ανωμοτί κατάθεση σχετικά με υπόθεση διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κορίτσι.

Η υπόθεση αφορούσε παλαιότερη καταγγελία, όπου ένα μικρό κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί στην μητέρα του ότι ο λυράρης την είχε πλησιάσει και την είχε πείσει να του στείλει βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με το Mega, o λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί, στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι, και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Διαβάστε Επίσης  Το πε και το πήρε το Κορίτσι! Παντρεύτηκαν η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής

Στη νέα υπόθεση το 16χρονο σήμερα αγόρι κατήγγειλε πως βιαζόταν από 11 ετών τόσο από τον ίδιο όσο και από άλλα άτομα. Ο λυράρης είχε φτιάξει συνολικά τρία διαφορετικά προφίλ στα social media αναζητώντας «πελάτες» για το παιδί και στη συνέχεια με απειλές το ανάγκαζε να συνευρίσκεται σεξουαλικά με τους αγνώστους.

Στο «κάδρο» της υπόθεσης, εκτός από τον λυράρη κατηγορείται και ένας γιατρός, ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 11χρονου οι αρχές ερευνούν άλλα δύο άτομα που φέρεται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ωστόσο δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Διαβάστε Επίσης  H γυναίκα πιλότος που θα φέρει το F-35 στους ελληνικούς ουρανούς (+video)

Ο 66χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και φαίνεται ότι θα επικαλεστεί ότι, σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις, ήταν κλινήρης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *