Το αύριο μας ανήκει 57-58-59-60: δραματικές εξελίξεις για Στέλλα και Λευτέρη!

Το αύριο μας ανήκει 57-58-59-60: δραματικές εξελίξεις για Στέλλα και Λευτέρη!Το αύριο μας ανήκει 57-58-59-60: δραματικές εξελίξεις για Στέλλα και Λευτέρη!

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 57, 58, 59 και 60 της σειράς του Mega Το αύριο μας ανήκει, που θα προβληθούν από 30 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 30/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57
Επεισόδιο 57
Το μυστικό της Νικολέττας έρχεται στο φως και το κορίτσι θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια γενναία απόφαση προκειμένου να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να προχωρήσει τη ζωή της. Η Σοφία θα σταθεί ξανά στο πλευρό του παιδιού της, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Ορέστη. Η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με ένορκη διοικητική εξέταση, όπου θα πρέπει να εξηγήσει πως ακριβώς έχασε το όπλο της, την ώρα που ένας πυροβολισμός θα συνταράξει την κοινότητα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μία Είδηση Που Θα Φέρει Μεγάλη Ταραχή – Η Ακατάσχετη Αιμορραγία Της Καλλιόπης

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 1/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58
Επεισόδιο 58
Ο Μένιος μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου γιατροί και νοσηλευτές παλεύουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Με την αγωνία να κορυφώνεται, όλοι οι αγαπημένοι του θα σταθούν στο πλευρό του, την ώρα που θα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο Λευτέρης και η Στέλλα θα κινηθούν άμεσα, ώστε να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να βρουν ποιος κρύβεται πίσω απ’την επίθεση στον Δήμαρχο.

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 2/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59
Επεισόδια 59
Μια σοκαριστική εξέλιξη περιμένει την Στέλλα αλλά και τον Λευτέρη, καθώς τα ευρήματα απ’την έκθεση για τον πυροβολισμό του Ντάλλα, δείχνουν ότι το όπλο ήταν αυτό που είχε κλαπεί απ’ τη νεαρή αστυνομικό. Ο Ορέστης είναι μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, καθώς η επιθυμία του να είναι μαζί με τη Σοφία, υπερνικά την επιτακτική ανάγκη να παραμείνει ασφαλής στο κρησφύγετό του. Η Σοφία θα τον αποτρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή Σου» Ο Στέφανος Φτύνει Τον Πατέρα Του

 

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ 3/12/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60
Επεισόδιο 60
Η Στέλλα και ο Λευτέρης βρίσκονται σε συνεννόηση για το τι θα καταθέσουν στην εξέταση, ενώ την ίδια ώρα, και οι δυο φαίνεται να πιστεύουν ότι ο Πασχάλης βρίσκεται πίσω απ’όλα. Η Κορίνα κάνει ότι περνάει απ’το χέρι της για να διώξει την Αλεξάνδρα απ’το πλευρό του Μένιου, εκείνη όμως δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για τη σχέση τους. Η Φανή εκμυστηρεύεται στον Νικηφόρο ότι βρέθηκε η ίδια παράνομη ουσία των φυτοφαρμάκων στα φάρμακά της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση