Σασμός Spoiler: Στη Φυλακή Ο Αστέρης – Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του

Σασμός Spoiler: Στη Φυλακή Ο Αστέρης – Σε Κίνδυνο Η Ζωή ΤουΣασμός Spoiler: Στη Φυλακή Ο Αστέρης – Σε Κίνδυνο Η Ζωή Του

Σασμός Spoiler: Ένα μοιραίο λάθος θα είναι αρκετό, για να φέρει την απόλυτη καταστροφή. Ο Αστέρης θα οδηγηθεί στη φυλακή, ύστερα από τον σκληρό κι αποτρόπαιο θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη, στη σειρά Σασμός.

         Σασμός Spoiler: Στη φυλακή ο Αστέρης – Σε κίνδυνο η ζωή του

Οι δυο τους θα λογομαχήσουν, με τον Αστέρη να τον θεωρεί ένοχο για τον φόνο του Στεφανή. Ο Πετρής, εξοργισμένος για τη σχέση που έχει με την αδελφή του, θα ορμήξει πάνω του με το όπλο του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Τζένη πέφτει στην αγκαλιά του Μανόλη

Ο Αστέρης, για να τον αποφύγει, θα αμυνθεί, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να βρίσκει τον Πέτρο στην καρδιά. Άθελά του σκοτώνει τον αδελφό της αγαπημένης του και καταρρέει. Οδηγείται στο κελί και ο εφιάλτης ξεκινάει…

Στη φυλακή, όλοι γνωρίζουν όσα έκανε ο Αστέρης, στη σειρά Σασμός. Ξέρουν για τον φόνο, για το παρελθόν του, για την βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο χαρακτήρας αυτός θα βασανιστεί πολύ, μέχρι να βγει από το κελί, αθώος…

Η Αργυρώ είναι συντετριμμένη. Προσπαθεί να τον επισκέπτεται, μέσα της, όμως, υπάρχει ένα τεράστιο κενό. Έχει χάσει τον αδελφό της κι αυτό είναι ένα δίκοπο μαχαίρι στο στήθος της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μανόλης και ο Νικηφόρος μπλέκονται σε παράνομες δουλειές

Ο Αστέρης παραμένει στη φυλακή, με τα βασανιστήρια να είναι πολλά στη σειρά Σασμός. Σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση, μία ημέρα θα πάει στο μπάνιο για να πλυθεί. Τότε είναι που θα δεχτεί μία μαχαιριά από έναν συγκρατούμενό του, ο οποίος τον θέλει νεκρό. Όλα γύρω θα γεμίσουν με το αίμα του Αστέρη Σταματάκη.

Εκείνος θα πέσει στο έδαφος. Θα καταφέρει να επιζήσει; Ο εφιάλτης που βιώνει δεν έχει τέλος…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *