Η Γη της ελιάς : Η Χάιδω γίνεται φόνισσα

Η Γη της ελιάς : Η Χάιδω γίνεται φόνισσα

Η Γη της ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις είναι τραγικές καθώς η Χάιδω γίνεται φόνισσα και παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο της Στέλλας.

 

Η Χάιδω, λίγο καιρό μετά τον θάνατό του Πέτρου και της Στέλλας, ανακαλύπτει ότι ο πρώτος έκανε παράνομες δουλειές με ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών. Γρήγορα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταφέρνει να μάθει το όνομα του ανθρώπου που έδωσε την εντολή θανάτου – ειδικά για τη Στέλλα – και τον σκοτώνει!

Η Χάιδω ακόμη μία εβδομάδα, πρόκειται να μας απασχολήσει ποικιλοτρόπως. Ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της, ο Πέτρος, δεν είχε μόνο ερωμένη, αλλά έκανε παράνομες δουλειές με ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών. Συνειδητοποιεί, Μάλιστα, ότι κάποιος από κει μέσα έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον άντρα αλλά και την κόρη τους, τη Στέλλα, ανήμερα του γάμου της. Έκτοτε η σκληρή γυναίκα προσπαθεί να διαχειριστεί τα μυστικά που έρχονται στο προσκήνιο αλλά και κάθε πληροφορία που μπορεί να την οδηγήσει στον άνθρωπο που έδωσε τη σχετική εντολή θανάτου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλιο Βαφέα, τον ξάδερφό του Στάθη, για να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της. Πλέον, για εκείνη πονάει πολύ περισσότερο από ότι για τον άντρα της, που έκανε διπλή, κρυφή ζωή.

Ο Βαφέας δέχεται να πει το όνομα,αλλά υπό έναν όρο και χωρίς παζάρια. Ζητάει ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Χάιδω, χωρίς να το πολυσκεφτεί, απαντά θετικά. Ζητάει χρόνο να μαζέψει τα χρήματα και του υπόσχεται ότι θα τα ξαναπούν άμεσα. Στη συνέχεια, η γυναίκα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και, ταυτόχρονα, αναθέτει στον Νικόλα να της βρει μία καραμπίνα, χωρίς να του εξηγεί τον λόγο.

Απλά του επισημαίνει ότι αυτή τη φορά όσο λιγότερα ξέρει τόσο το καλύτερο για εκείνον και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον μπλέξει. Λίγες ώρες μετά, ο Νικόλας επισκέπτεται, κρυφά, τη Χάιδω και παραδίδει την καραμπίνα που βρήκε, για να την κρύψει σε ένα ασφαλές σημείο. Εκείνη τον ευχαριστεί για την εξυπηρέτηση αλλά του ζητάει ακόμη μία μεγάλη χάρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Με ποιο στοιχείο κρατά ο Σταύρος την Αργυρώ στο χέρι;

Οτιδήποτε κι αν γίνει,να προσέχει τον Φίλιππο, που ξέρει ότι τον νοιάζεται. Φυσικά, τα συγκεκριμένα λόγια παραξενεύουν τον Νικόλα, αλλά σέβεται την επιθυμία και κατ επέκταση την προειδοποίηση της γυναίκας να γνωρίζει όσο λιγότερα γίνεται.

Την επόμενη μέρα, λοιπόν, η Χάιδω επισκέπτεται ξανά στη φυλακή τον Βαφέα προκειμένου να τον ενημερώσει ότι έχει τα χρήματα που ζήτησε. Επομένως, όπως η ίδια τήρησε τον λόγο της, περιμένει να πράξει και εκείνος ανάλογα. Όπως και γίνεται. Ο άντρας αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που διέταξε να εκτελεστούν Ο Πέτρος και η Στέλλα. Όταν τον ρωτάει τι έφταιξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν… αντίποινα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *