Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί

Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζίΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθηλωτικές, καθώς η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί. Η βεντέτα μόλις ξεκινά.

Για άλλη μία φορά ο Σασμός έρχεται να μας καθηλώσει με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Μία τραγική αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει τη ζωή στον Σασμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV Mania, η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί. Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη;

H Μαρίνα, προσπαθεί για άλλη μία φορά, να κρατήσει την ψυχραιμία της, με όλα αυτά που συμβαίνουν .Oταν μαθαίνει πως ο Mαθιός, απείλησε να κάνει κακό στην οικογένειά της, καταλαβαίνει πως η κατάσταση που έχει να αντιμετωπίσει ,είναι εξαιρετικά δύσκολη . Αποφασίζει λοιπόν, με το δυναμισμό και τη λογική που διαθέτει, να πάει να βρει τον Μαθιό και να τον αντιμετωπίσει. Κοιτώντας τον στα μάτια ,του δίνει το μήνυμα που πρέπει, και του λέει να βγάλει από το μυαλό του το κακό και να σταματήσει να απειλεί την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος στη βάρκα του θανάτου – Πόσοι βουλιάζουν;

Σασμός: Η Καλλιόπη τσακώνει την Αργυρώ με τον Αστέρη μαζί
Μέσα της όμως η Μαρίνα συμφωνεί με τον Μαθιο.Ούτε και εκείνη θέλει να είναι με την Αργυρώ ο Αστέρης. Το ερωτευμένο ζευγάρι όμως δεν λογαριάζει φόβους και απειλές .Η αγάπη τους, είναι πάνω από όλα, αφού οι δυο τους έχουν ετοιμάσει τη πρώτη απόδραση, προκειμένου να βρεθούν μακριά από όλους και να ζήσουν στιγμές ευτυχίας. Για άλλη μία φορά ο έρωτας θα τους τυλίξει στα δίχτυα του .Η μοίρα όμως, κάνει τα δικά της σχέδια . Η επίσκεψη του Μαθιού στο Ηράκλειο, ταράζει τις ισορροπίες, ενώ παράλληλα η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη και πάνω στον πανικό της θα διαπράξει ένα λάθος ,που ενδέχεται να αποδειχθεί μοιραίο.

Η Αργυρώ βρίσκεται Ξαφνικά μπλεγμένη. Η ίδια είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο .Όμως ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει πως θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα η Αργυρώ, επικοινωνεί άμεσα με τον Αστέρη και του εξηγεί τι έχει συμβεί. Εκείνος ακούγοντας τη αναστατωμένη, θέλοντας να βοηθήσει την Αργυρώ, της ζητά να συναντηθούν στο μαγαζί του. Η Αργυρώ όταν βλέπει τον αγαπημένο της, προς στιγμή ανακουφίζεται και αρχίζει να νιώθει καλύτερα και να ηρεμεί.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Παύλος θα αντιμετωπίσει την οργή όλων

Όμως για άλλη μία φορά όλα θα ανατραπούν ! Η αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης, διακόπτει τη συζήτηση του ζευγαριού .Η μητέρα του Αστέρη, έξαλλή θα επιτεθεί λεκτικά στο γιο της και στην Αργύρω. Δεν μπορεί να δεχτεί το θέαμα που μόλις αντίκρισε. Αυτο θα φέρει νέα ταραχή στους δύο ερωτευμένους. Θα προσπαθήσουν να δικαιολογήθουν η Αργυρώ με τον Αστέρη; H Καλλιόπη είναι οργισμένη με τον Αστέρη και αποφασίζει να πάει να ηρεμήσει στο σπιτάκι πάνω στο βουνό. Καθισμένη στον καναπέ, σκέφτεται τον Αστέρη, που παράτησε τη Στέλλα και δεν μπορεί να χωνέψει πως ο μικρός της γιος, ερωτεύτηκε την Αργυρώ ΒΡουλάκη.

Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα κινηθεί η Καλλιόπη; Oλα δείχνουν πως η βεντέτα ξεκινάει για τα καλά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *