Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Το Ρίχνει Στο Ποτό Για Να Πνίξει Τον Πόνο Του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Το Ρίχνει Στο Ποτό Για Να Πνίξει Τον Πόνο ΤουΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Το Ρίχνει Στο Ποτό Για Να Πνίξει Τον Πόνο Του

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η νέα καθημερινότητα των Καπερνάρων είναι εφιαλτική. Ο Στάθης γίνεται αλκοολικός στην γη της ελιάς, πνίγοντας τον πόνο του στο ποτό, προκειμένου να ξεχάσει. Η Αρετή συνεχίζει να είναι σε άσχημη κατάσταση, πιέζοντας καθημερινά τον Στάθη.

   Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης το ρίχνει στο ποτό για να πνίξει τον πόνο του

Η εμπιστοσύνη έχει χαθεί, με αποτέλεσμα ο έλεγχος που ασκείται να είναι τεράστιος. Ο Στάθης φτάνει στα όριά του, προσπαθώντας να είναι καλός σύζυγός, αλλά και καλός πατέρας. Όλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ταξίδι στη Ρώμη για ένα ζευγάρι

Οι τύψεις τον βασανίζουν, όπως και ο μεγάλος του έρωτας για την Ιουλία. Προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά, παρόλο που είναι σίγουρος πως δε θα ξανά γυρίσει στην αγκαλιά της. Ένα γεγονός θα τον οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή.

Η Ιουλία προσπαθεί να φτιάξει ξανά τη ζωή της, με τις ευλογίες του Ισίδωρου και του Ιάκωβου. Ο Γιώργης Κουράκος είναι διαρκώς στο πλευρό της, δείχνοντας διατεθειμένος να την κάνει να ξεπεράσει τον Στάθη.

Εκείνη, παρασύρεται στη δύνη του νέου έρωτα, αφήνοντας πίσω της το πονεμένο παρελθόν. Μπορεί η καρδιά της να ανήκει ολοκληρωτικά στον Στάθη, το μυαλό της όμως την πιέζει να κάνει το επόμενο βήμα.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς: Ποιον χτυπάει και δέρνει ο Αλέξης;

Ο Στάθης βλέπει μαζί την Ιουλία και τον Γιώργη και καταρρέει. Βρίσκει παρηγοριά στο αλκοόλ, με αποτέλεσμα να πίνει διαρκώς για να ξεχάσει. Η Αρετή τον βλέπει διαρκώς μεθυσμένο και φοβάται. Ο Στάθης γίνεται αλκοολικός στην γη της ελιάς και ξεσπά διαρκώς.

Όλα αυτά, μέχρι η Αρετή να περπατήσει ξανά και ο Στάθης να πάρει την μεγάλη απόφαση να την χωρίσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *