Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ζητάει νέα καραμπίνα από τον Νικόλα

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ζητάει νέα καραμπίνα από τον ΝικόλαΗ Γη της Ελιάς: Η Χάιδω ζητάει νέα καραμπίνα από τον Νικόλα

Φαίνεται πως η Χάιδω έχει αλλάξει κατεύθυνση. Στόχος της είναι να βρει τους δολοφόνους της οικογένειάς της, με κάθε κόστος. Πεπεισμένη πως οι Καπερνάροι δεν έχουν καμία ευθύνη στην γη της ελιάς, η Χάιδω προμηθεύεται καραμπίνα κι ετοιμάζεται για το τελειωτικό της χτύπημα.

Μία επίσκεψη στον Βαφέα θα είναι αρκετή. Μία βόλτα στις φυλακές, θα της φέρει απαντήσεις που δεν περίμενε να ακούσει. Η Χάιδω μαθαίνει πως ο σύζυγός της ήταν μπλεγμένος σε καρτέλ ναρκωτικών και πως ο θάνατός του ήταν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Διαβάστε Επίσης  ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28 Β ΚΥΚΛΟΣ. Τι κρύβει τόσο καιρό ο στριφνός ιερέας;

Είναι πολύ κοντά στο να βρει τον ένοχο. Για να το κάνει, όμως, αυτό ζητάει για άλλη μια φορά τη βοήθεια του Νικόλα. Ο νεαρός χαρακτήρας δε μπορεί να της αρνηθεί, καθώς -πλέον- αυτήν βλέπει σαν οικογένειά του.

Η νέα καραμπίνα και το σχέδιο

Ο Βαφέας ενημερώνει την Χάιδω πως οι άνθρωποι που ψάχνει είναι αδίστακτοι. Αυτό ωθεί την πρωταγωνίστρια στην πολύτιμη βοήθεια του Νικόλα. Με φόβο, αλλά και αποφασιστικότητα, ζητάει από τον Νικόλα ένα όπλο.

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Μία Νέα Ηθοποιός Θα Φέρει Την Απόλυτη Ανατροπή – Ο Ρόλος Της…

Εκείνος, αν και στην αρχή αρνείται, δίνει την καραμπίνα αυτή στη Χάιδω, χωρίς να γνωρίζει σε τί κίνδυνο την βάζει, στην γη της ελιάς. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος έχει γυρίσει στο πλευρό της, ύστερα από ένα λιποθυμικό της επεισόδιο.

Πριν φτάσει στην αλήθεια, η Χάιδω δέχτηκε επίθεση στο σπίτι της, που της άλλαξε τη ζωή! Οι κακοποιοί που αναζητά της ζήτησαν να μείνει μακριά, εκείνη, όμως, δε δειλιάζει. Θέλει να βρει τους ενόχους, με κίνδυνο τη ζωή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση