Σασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνό

Σασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνόΣασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνό . Πως αποκαλύπτεται πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Η Αστυνόμος από τη σειρά Σασμός, η Ευφημία Καλογιάννη έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

«Η Ντίνα τον θέλει τον Αντώνη. Τον ερωτεύτηκε, τον εμπιστεύτηκε, τον αγάπησε, τον σέβεται, της δίνει πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο βρέθηκαν στο τμήμα και με αφορμή τη δουλειά τους και το πως την έχουν παντρευτεί, έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια. Κάπου εκεί νομίζω ότι είναι όλη τους η σχέση, μέσα σε αυτό και η ερωτική φυσικά, η οποία όπως είδαμε έληξε. Είναι μικρός ο κόσμος στον Σασμό και νομίζω πως κάποια στιγμή θα μάθει ποια είναι η αντίζηλος της. Δεν έχει έρθει όμως αυτό στα χέρια μου, ακόμα. Ξέρει και βλέπει προς το παρόν ότι ο Αντώνης είναι αλλού.

Σασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνόΠως Αποκαλύπτεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Η Ντίνα αντιλαμβάνεται πάρα πολύ τους ανθρώπους με το ένστικτο της. Μπορεί και τους διαβάζει. Εισπράττει την ενέργεια των άλλων. Έτσι και έχει «τσακώσει» τον Μανώλη. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος! Νομίζω πως και εμείς θα πρέπει κάποια στιγμή να το βρούμε. Τι κάνουμε; Ποια είναι η δουλειά μας εκεί μέσα άμα δεν βρούμε τον δολοφόνο;», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα επιτίθεται στον Αστέρη στην φυλακή – «Γιατί τον σκότωσες;»

Ο Γιώργος Αμουτζάς επίσης σήμερα στην εκπομπή happy day έδωσε ένα έμμεσο spoiler.

Πρώτον, τον Μαθιό να σέρνει τον Μανόλη για μια «βόλτα» στο βουνό με την απειλή όπλου.
Δεύτερον, τον Νικηφόρο να αναρωτιέται ποια μπορεί να είναι η αγαπημένη του Μαθιού, παντρεμένη με παιδί, από όσα πήρε το αυτή του από τη συζήτηση της Καλλιόπης με τον Αστέρη. Ούτε κατά διάνοια δεν βάζει στο μυαλό του το ενδεχόμενο η «λεγάμενη» να είναι η μητέρα του.
Τρίτον, τον παπά Μιχάλη να προσπαθεί να συνετίσει τον Άγγελο και να τον πείσει να εγκαταλείψει τις έρευνές του για την Ανθούλα και την τύχη της.

Και τέταρτον, την Καλλιόπη να δέχεται τις περιποιήσεις του Άγγελου στο ιατρείο και το βλέμμα της να καρφώνεται σε κάτι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός πήγε θέατρο με την κούκλα γυναίκα του–Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το σικ σύνολο

Σασμός: Ο Μαθιός ξεσκεπάζεται πως είναι ο δολοφόνος από το σπιτάκι στο βουνό
Μιλώντας στη συνέχεια της εκπομπής, ο Γιώργος Αμούντζας επέμεινε ότι ο Νικηφόρος, μέχρι το σημείο που έχουν φτάσει τα γυρίσματα, δεν έχει καταλάβει τίποτα από όσα συμβαίνουν γύρω του.
Ούτε τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό, ούτε τον ρόλο του Μαθιού στον θάνατο του πατέρα του, ούτε, φυσικά, το γεγονός ότι ο Μανόλης γνωρίζει τα πάντα

Βέβαια όπως είπε ο τηλεοπτικός Νικηφόρος , είδαμε τον Μαθιό να κρύβει ένα όπλο στο σπίτι στο βουνό. Αυτό το σπίτι όμως μελλοντικά θα το ξαναδούμε; Και τελικά αυτό το σπίτι το είδαμε από τις εκδρομές που έκανε ο Αστέρης με την Αργυρώ, το μάθαμε με χίλιους διαφορετικούς τρόπους, Και μετά είδαμε τον Μαθιο, να βγάζει το όπλο από εκεί που το είχε κρύψει. Και τελικά ίσως αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκαλύπταμε ποιος είναι ο δολοφόνος.

Μήπως τελικά από το σπιτάκι στο βουνό θα ξεκινήσει η αποκάλυψη. Μήπως κάποιος που δεν πρέπει, θα βρει το όπλο του Μαθιού;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση