Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Άννα Ζητάει Από Τον Πότη Να Προσεγγίσει Την Ευτυχία – Εκείνος Αρνείται

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Άννα Ζητάει Από Τον Πότη Να Προσεγγίσει Την Ευτυχία – Εκείνος ΑρνείταιΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Πότης έχει δείξει πως νοιάζεται πολύ για την Ευτυχία, στην γη της ελιάς. Είναι γοητευμένος με τη νεαρή ηρωίδα και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη. Η απόφασή της, όμως, να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ανέστη, έκανε το χάσμα αυτό να είναι οριστικό.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Άννα ζητάει από τον Πότη να προσεγγίσει την Ευτυχία – Εκείνος αρνείται

Η Ευτυχία βλέπει στο πρόσωπο του Ανέστη έναν αδίστακτο χαρακτήρα. Δε θέλει να είναι άλλο μαζί του, δε θέλει να συνεχιστεί αυτή η σχέση, να σφραγιστεί με τον θεσμό του γάμου. Του ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν, με τον Ανέστη να αντιδρά βίαια.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

Με δική του πρωτοβουλία, την απολύει μαζί με την Άννα από τον ελαιώνα. Ένας πόλεμος ξεκινάει δίχως τέλος, με την Ευτυχία να είναι πιο σίγουρη από ποτέ. Δε τον θέλει άλλο στη ζωή της και θα κάνει τα πάντα για να τον διώξει μακριά…

 

Η Άννα, βλέποντας την φίλη της να υποφέρει, αποφασίζει να βοηθήσει με τον τρόπο της. Γνωρίζει πως ο Πότης νιώθει έντονα για την Ευτυχία στην γη της ελιάς και τον προσεγγίζει. Του ζητάει να πλησιάσει την Ευτυχία, να της ζητήσει μία ευκαιρία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή χάνει τα χωράφια

Ο Πότης αρνείται. Δε νιώθει έτοιμος για αυτό το βήμα και ξεκαθαρίζει στην Άννα πως δε θέλει να σταθεί πλάι της. Όλες αυτές οι απότομες αλλαγές, έχουν επηρεάσει σημαντικά τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Πότης είναι καλόκαρδος, γενναίος, εργατικός και συγκεντρωτικός. Είναι έξω καρδιά και πασχίζει να τα βγάλει πέρα με το μικρό του καφενείο. Γλυκοκοιτάζει την Ευτυχία, αλλά θεωρεί πως δεν έχει καμία τύχη μαζί της. Σύντομα, όμως, θα αποδειχθεί ο φύλακας άγγελός της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση