Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Ζηλεύει Την Ιουλία – Ο Κουράκος Η Αιτία

   Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης ζηλεύει την Ιουλία – Ο Κουράκος η αιτία

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Ζηλεύει Την Ιουλία – Ο Κουράκος Η Αιτία

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η αποκάλυψη της σχέσης του Στάθη και της Ιουλίας αποδείχθηκε καταστροφική καθώς η Αρετή παραλίγο να χάσει την ζωή της ύστερα από το τροχαίο.

   Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης ζηλεύει την Ιουλία – Ο Κουράκος η αιτία

Η ίδια παραμένει στο αναπηρικό καροτσάκι έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της. Από την άλλη, η Ιουλία κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον αδερφό της Ισίδωρο. Πως θα αντιδράσει ο Στάθης όμως, όταν δει την Ιουλία με τον αστυνόμο Κουράκο στην σειρά Η Γη της Ελιάς;

  • Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πάμε Δανάη, οι εξελίξεις όσον αφορά τον δεσμό του Στάθη και της Ιουλίας θα είναι καταιγιστικές. Η ίδια καταλαβαίνει πως μετά από όλα όσα έγιναν, δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Στάθη και αποφασίζει να προχωρήσει την ζωή της. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο αστυνόμος Κουράκος με τον οποίο θα αποκτήσει αρκετά στενή σχέση στην πορεία της σειράς.

Ο Στάθης από την άλλη δεν μπορεί να την ξεχάσει και να την βγάλει από το μυαλό του. Ο ίδιος ανακαλύπτει την νέα σχέση της Ιουλίας και μάλιστα θα τους δει και στην Μάνη σε αρκετά τρυφερές στιγμές. Αμέσως μετά θα την επισκεφθεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ίδια να του δίνει τελεσίγραφο για την σχέση τους. Ο καυγάς που ακολουθεί στην συνέχεια μεταξύ τους είναι αρκετά έντονός, ταράζοντας αρκετά και τους δύο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Άγνωστος Άντρας Παίρνει Το Μωρό Και Εξαφανίζεται – Ποιος Είναι;

Ο Στάθης θα πνίξει τον πόνο του στο αλκοόλ έχοντας την Ιουλία συνεχώς στο μυαλό του στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο ίδιος θα επιστρέψει σπίτι του τύφλα μεθυσμένος, με την Αρετή να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *