Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Και Αν Είναι Εξέλιξη! Η Χάιδω Ζητά Συγγνώμη Από Τον Στάθη

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Και Αν Είναι Εξέλιξη! Η Χάιδω Ζητά Συγγνώμη Από Τον ΣτάθηΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Και Αν Είναι Εξέλιξη! Η Χάιδω Ζητά Συγγνώμη Από Τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό και αν είναι εξέλιξη! H Χάιδω θα ζητήσει συγγνώμη από τον Στάθη με αποτέλεσμα να λήξει αυτή η πολυετή βεντέτα που κρατά πολλά χρόνια στην Μάνη.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Αυτό και αν είναι εξέλιξη! Η Χάιδω ζητά συγγνώμη από τον Στάθη

Η αφορμή να αναζωπυρωθεί ήταν ο θάνατος του άνδρα αλλά και της κόρης της Χάιδως με τους Καπερνάρους να γίνονται στόχος από την αντίπαλη οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο στη Μάνη: «Δε της άφησε τίποτα»

Την αποκάλυψη έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούντζου πριν από λίγο στην εκπομπή, Ελένη. Πιο συγκεκριμένα στα επόμενα επεισόδια, η Χάιδω θα ζητήσει συγνώμη από τους Καπερνάρους και πιο συγκεκριμένα από τον Στάθη με σκοπό αυτή βεντέτα να σταματήσει. Η ίδια μόνο κερδισμένη δεν βγήκε από το μένος της για εκδίκηση καθώς όπως παρατηρούμε και στα τωρινά επεισόδια, ο Φίλιππος αφού βγήκε από την φυλακή της γύρισε την πλάτη.

Ο Στάθης και η οικογένεια του θα δεχθούν την συγγνώμη της Χάιδως στην σειρά Η Γη της Ελιάς με αποτέλεσμα να σιάξει αυτή η βεντέτα που κρατά από το παρελθόν. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και λίγα αυτά που συνέβησαν στις δυο οικογένειες, όμως στην πορεία της σειράς θα αποτελούν παρελθόν. Τέλος η λήξη αυτής της βεντέτας θα έχει και ένα ακόμα όφελος που αφορά την σχέση του Λυκούργου και της Χάιδως, η οποία θα έχει συνέχεια όπως όλα δείχνουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η ζωή της Θεοφανώς βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *