Η Γη Της Ελιάς: Οπα Τι Έγινε! Ο Δημήτρης Απαγορεύει Στην Αθηνά Να Δώσει Την Περιουσία

Η Γη Της Ελιάς: Οπα Τι Έγινε! Ο Δημήτρης Απαγορεύει Στην Αθηνά Να Δώσει Την ΠεριουσίαΗ Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης και η Αθηνά θα πιαστούν ξανά στα χέρια, στην γη της ελιάς, για την περιουσία του Ιπποκράτη Βρεττάκου! Η Αθηνά έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να δώσει ένα μέρος από όσα της χάρισε ο πρώην σύζυγός της, στην κόρη του την Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς: Οπα τι έγινε! Ο Δημήτρης απαγορεύει στην Αθηνά να δώσει την περιουσία

Αυτό κάνει έξαλλο τον Δημήτρη, ο οποίος τελευταία προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά. Θέλει να έρθει κοντά της, διότι χρειάζεται τόσο την προστασία και κάλυψή της, όσο και τα χρήματά της. Η απόφαση της Αθηνάς να μοιραστεί με την Μυρτάλη την περιουσία, θορυβεί τους Βρεττάκους. Η Ιουλία το βλέπει σαν σωστό παράδειγμα για τον Ισίδωρο και τον Μάνο, ζητώντας τους να κάνουν το ίδιο. Φυσικά, πατέρας και γιος -όχι μόνο δε το δέχονται, αλλά κάνουν τα πάντα για να μην πάρει η Μυρτάλη το παραμικρό.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πεθαίνει στο εκτελεστικό απόσπασμα

Μόλις ο Δημήτρης ενημερώνεται πως η Αθηνά προορίζει την περιουσία της στην Μυρτάλη, γίνεται έξαλλος. Πάντοτε πίστευε πως ένα κομμάτι -ή και όλη η περιουσία- ανήκει στον ίδιο. Η Αθηνά δεν αλλάζει γνώμη. Ο Δημήτρης στην αρχή προσπαθεί να την καλοπιάσει, προς όφελός του. Μάταια, όμως. Η Αθηνά είναι κάθετη και θέλει η κόρη του Ιπποκράτη να πάρει στα χέρια της κάποιο περιουσιακό στοιχείο.

Φυσικά, αυτό προβληματίζει και τον Ιάκωβο, ο οποίος δυσκολεύεται να ψυχολογήσει την Αθηνά. Οι δυο τους έρχονται πάρα πολύ κοντά, με τον Ιάκωβο να είναι αρκετά καχύποπτος με την μητριά της ανιψιάς του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *