Κερατσίνι: Φρικτός θάνατος για 8χρονη που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Κερατσίνι: Φρικτός θάνατος για 8χρονη που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κοριτσάκι στο Κερατσίνι σφηνώνοντας σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, ενώ η μικρή βρήκε ακαριαίο θάνατο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Σύμφωνα με το MEGA, η 8χρονη εγκλωβίστηκε από τη συρόμενη πόρτα του εργοστασίου που λειτουργεί με ρεύμα, όταν προσπάθησε να μπει στον εσωτερικό χώρο στις 17:30 το απόγευμα.

Διαβάστε Επίσης  Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018: Ξεκινούν την Πέμπτη - Πόσο θα διαρκέσουν

Έγινε, δε, αντιληπτή από έναν υπάλληλο, 20 ολόκληρα λεπτά αργότερα, όταν και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής των εγκαταστάσεων.

Στις 18:30 ωστόσο φέρεται να μπήκε ένα ακόμη όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα η μεταλλική πόρτα να συνθλίψει την ανήλικη για δεύτερη φορά.

Μετά από 10 λεπτά, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), μέλη του οποίου διαπίστωσαν απλά τον θάνατο της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός του άψυχου σώματός της ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από πυροσβέστες.

Διαβάστε Επίσης  Εφυγε χθες από τη ζωή, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά. Πηγή: Πέθανε η ηθοποιός Ρένα Βουτσινά -Η πρώτη «Δεβόρα» του Ζάχου Δόγκανου

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται ούτε δέκα μέτρα μακριά από την πόρτα του εργοστασίου, ενώ σύμφωνα με πυροσβέστες χρειαζόταν να πατήσουν απλά ένα κουμπί για να ανοίξει η βαριά πόρτα…

Η Ασφάλεια Κερατσινίου έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις για το φρικιαστικό συμβάν, μεταξύ των οποίων της μητέρας και της γιαγιά της 8χρονης, των οποίων διέφυγε της προσοχής.

Κερατσίνι: Φρικτός θάνατος για 8χρονη που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *