Η γη της ελιάς: Ο εφιάλτης για την Μυρτάλη είναι και πάλι εδώ!

Η γη της ελιάς: Ο εφιάλτης για την Μυρτάλη είναι και πάλι εδώ!
Η ζωή της Μυρτάλης φαίνεται να έχει αρχίσει να κυλάει όμορφα. Η κοπέλα είναι ξανά με τον Στέφανο, η σχέση της με την Αρετή, όπως θα δούμε, φτιάχνει και επαγγελματικά ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο και επικερδές. Οπως όλα δείχνουν. τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ευτυχία της. Ομως ο εφιάλτης που λέγεται Αλέξης επιστρέφει και θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτήν… Το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ…

 

Ο Αλέξης επιστρέφει από την κλινική

H Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή του Αλέξη, αφού, όπως τη διαβεβαιώνουν τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί, είναι έτοιμος να φύγει από την ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα ο Αλέξης της εξομολογείται κάτι πολύ ευχάριστο: «Εχω γνωρίσει μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Τη γνώρισα εδώ. Ηρθε να δει κάποιον δικό της και γνωριστήκαμε», της λέει. Ωστόσο ο Αλέξης δεν της λέει κάτι πολύ σημαντικό. Οτι η κοπέλα για την οποία της μιλάει είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά με τη Μυρτάλη. Και μόνο που τη θυμίζει ήταν αρκετό για να την ερωτευτεί.

Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς Ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική. Η γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του γιου της στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Αλέξης δείχνει ένα νέο πρόσωπο σαν να έχει γιατρευτεί από τις εμμονές του. Μάλιστα με τη Μάρθα, την κοπέλα που γνώρισε στην κλινική, αρχίζουν να κάνουν σχέση. Οι μέρες κυλούν κανονικά για το νέο ζευγάρι και μάλιστα η Μάρθα δείχνει να τον θέλει πολύ, κάτι που παρατηρεί η Μαργαρίτα και είναι ενθουσιασμένη, που επιτέλους το παιδί της έχει κάνει μια κανονική σχέση και δείχνει καλά μέσα σ’ αυτήν. Πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα και ειδικά τη Μυρτάλη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάνει το μυαλό της και βλέπει παντού τον Κίμωνα

Συνάντηση Μυρτάλης-Αλέξη

Ωστόσο ένα γεγονός θα είναι ανατρεπτικό τόσο για τον Αλέξη όσο και για τη Μυρτάλη. Μια τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή για να υποτροπιάσει και η Μυρτάλη να εισβάλλει και πάλι στη σκέψη του. Λίγο μετά ο Αλέξης ζητάει από τη Μάρθα να χωρίσουν. Η κοπέλα, παρότι τον αγαπάει, δέχεται με βαριά καρδιά και ο Αλέξης αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό στη Μυρτάλη. Οπως θα δούμε, θα συμβούν ακραία πράγματα. Ο Αλέξης θα γίνει ακόμα πιο πολύ επιθετικός και μπροστά σ’ αυτά που έχει να κάνει στη Μυρτάλη, η απαγωγή δεν είναι τίποτα. θα φτάσει σε τέτοιο τραγικό σημείο, που η κοπέλα ίσως φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία»

Ο Κωνσταντίνο κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνο συνεχίζουν τη σχέση τους και έρχονται όλο και πιο κοντά. Αυτός δείχνει πολύ ερωτευμένος, αλλά και η Ισμήνη βρίσκει μεγάλη σιγουριά σ’ αυτόν. Μάλιστα η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της: «Θέλω να ξέρεις ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη μου. Αν δεν ήταν αυτός, δεν ξέρω πού θα είχαμε καταλήξει. Με στήριξε πολύ και αγαπάει το παιδί σαν δικό του», ισχυρίζεται.

Ο Λυκούργος όμως είναι προβληματισμένος με αυτή την σχέση της κόρη του και της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της: «Δεν ξέρω, παιδάκι μου. Κράτα μικρό καλάθι και μη βιάζεσαι διότι ακούγονται διάφορα γι αυτόν και τις δραστηριότητές του, που δεν μου αρέσουν καθόλου». Η Ισμήνη όμως είναι ευτυχισμένη και δεν δίνει σημασία στις συμβουλές του πατέρα της, ενώ ο Κωνσταντίνος απο την πλευρά του αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζητά από την κοπέλα να παντρευτούν: «Κυρία μου, ζητώ το χέρι σας. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;», τη ρωτάει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *