Ήλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει από τον Στέφανο

Ήλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει από τον ΣτέφανοΉλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει από τον Στέφανο
Αναπάντεχες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Ο Στέφανος και η Αθηνά πηγαίνουν ένα ρομαντικό ταξίδι αναψυχής. Όμως, πίσω στην Καβάλα, ο Δημήτρης μαθαίνει πως ο άντρας είναι ο γιος του Μενέλαου και πηγαίνει να σώσει την Αθηνά, η οποία κινδυνεύει στα χέρια του μανιακού δολοφόνου…

Μια αναπάντεχη εξέλιξη που θα καθηλώσει το τηλεοπτικόκοινό αναμένεται να συμβεί στην πορεία της σειράς. Συγκεκριμένα, η Ελπίδα ανακαλύπτει έντρομη πως ο γιος του Μενέλαου, που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου και από άλλα εγκλήματα, είναι ο Στέφανος.

Ο άνθρωπος με το αγγελικό πρόσωπο, που έχει καταφέρει να ξεγελάσει τους πάντες. Ακόμη και την Αθηνά, η οποία είναι αποφασισμένη να τον παντρευτεί μιας και είναι παράφορα ερωτευμένη μαζί του.

Όμως η Ελπίδα φοβάται τόσο να αποκαλύψει την αλήθεια όσο και να πολεμήσει τον Στέφανο, καθώς ξέρει πως μπορεί να βλάψει την ίδια αλλά και τον γιο της, τον Ιάσονα.

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία: Νέα πρόσωπα στο κάδρο των ερευνών της δολοφονίας

Η γυναίκα βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν ξέρει ποιες πρέπει να είναι οι επόμενες κινήσεις της.

Βέβαια, ο Δημήτρης, παρατηρώντας τη συμπεριφορά της, είναι σίγουρος πως γνωρίζει την ταυτότητα του γιου του Μενέλαου και δεν μιλάει. Έτσι, ζητάει από την Αθηνά να βγάλει ένταλμα για τη σύλληψή της έτσι ώστε να αναγκαστεί να τους πει την αλήθεια.

Όμως, εκείνη θεωρεί πως όσα ισχυρίζεται είναι ακραία. Λίγες μέρες μετά, ο Στέφανος, αγνοώντας πως η Ελπίδα έχει ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, κάνει μία έκπληξη στην Αθηνά.

Συγκεκριμένα, ένα ρομαντικό ταξίδι. Εκείνη ενθουσιάζεται μιας και έχει μεγάλη ανάγκη να φύγουν για δύο ημέρες και να περάσουν χρόνο μαζί. Έτσι, το ζευγάρι ετοιμάζει τα πράγματά του για να αποχωρήσει άμεσα. Η Ελπίδα, όταν μαθαίνει για την απόδρασή τους, φοβάται για τις προθέσεις του άντρα, καθώς τον έχει ικανό για όλα!

Την επόμενη μέρα, ο Στέφανος και η Αθηνά απολαμβάνουν την εκδρομή τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εξαπατά τη Βασιλική

Όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, καθώς αυτό το ταξίδι θα αποδειχθεί εφιαλτικό…

Πίσω στην Καβάλα, η Ελπίδα εξομολογείται στον Δημήτρη πως ο Ιάσονας είναι γιος της. Τότε εκείνος προσπαθεί, ακόμη μία φορά, να την πείσει να του αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του γιου του Μενέλαου.

Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης ανακαλύπτει στο γραφείο του Στέφανου ένα σημαντικό στοιχείο. Ύστερα από αυτό, οι περισσότεροι πια μαθαίνουν πως ο Στέφανος είναι ο γιος του Μενέλαου.

Η είδηση αυτή συγκλονίζει τους πάντες μιας και είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει εισβάλει στη ζωή όλων λέγοντας ψέματα και παράλληλα προσπαθεί να τους καταστρέφει.

Κι ενώ η Αθηνά κινδυνεύει από τον Στέφανο, χωρίς να το γνωρίζει, ο Δημήτρης συνειδητοποιεί πως οι δυο τους βρίσκονται σε ένα ταξίδι και φοβάται πως θα της κάνει κακό. Έτσι, λοιπόν, δίχως να το σκεφτεί, πηγαίνει να τη σώσει από τα χέρια του μανιακού δολοφόνου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *