Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη Σχεδιάζει Την Επιχείρηση Της – Εκτός Εαυτού Ο Ισίδωρος

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη Σχεδιάζει Την Επιχείρηση Της – Εκτός Εαυτού Ο Ισίδωρος

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Εκτός εαυτού θα βγει για άλλη μια φορά ο Ισίδωρος! Η Μυρτάλη σχεδιάζει την επιχείρηση της στην γη της ελιάς, με την πολύτιμη βοήθεια της Ισμήνης. Οι δύο νεαρές ηρωίδες αποφασίζουν να κάνουν το επόμενο βήμα, ανοίγοντας μία εταιρεία καλλυντικών.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη σχεδιάζει την επιχείρηση της – Εκτός εαυτού ο Ισίδωρος

Στόχος τους είναι να σταθούν ξανά στα πόδια τους, να κάνουν αυτό που αγαπούν και να χτίσουν τη ζωή τους βήμα – βήμα από την αρχή. Από τη μία πλευρά η Ισμήνη θέλει να “ριζώσει” στη Μάνη, ενώ από την άλλη η Μυρτάλη κατανοεί πως δε μπορεί να τα βάζει άλλο με την οικογένειά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει μεγάλες συμφορές με τα ψέματα της -Μια φωτογραφία προδίδει την τύχη του Αστέρη

Δε μπορεί να βασιστεί στην περιουσία των Βρεττάκων. Έτσι, κάνει το επόμενο βήμα για τη δική της επιχείρηση. Αυτό φέρνει μεγάλη χαρά στην Ιουλία, αλλά και στον Λυκούργο που βλέπει την κόρη του ευτυχισμένη…

Η Μυρτάλη θέλει να ανοίξει την επιχείρηση στο όνομα της οικογένειάς της στην γη της ελιάς. Θέλει να κατοχυρώσει το επίθετο “Βρεττάκος”, χτίζοντας πάνω σε αυτό το brand, αλλά και το λογότυπο της εταιρείας.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μεγάλη καταστροφή στους Σταματάκηδες

Η Ισμήνη είναι σύμφωνη και οι διαδικασίες ξεκινούν. Μόνο που ο Ισίδωρος και ο Μάνος διαφωνούν. Δε θέλουν να παίζει κανείς με το επίθετό τους. Μάλιστα, το βήμα αυτό της Μυρτάλης το θεωρούν οικονομικά ριψοκίνδυνο.

Έτσι, μία νέα ρήξη δημιουργείται ανάμεσα σε θείο και ανιψιά. Η Μυρτάλη βγαίνει εκτός εαυτού και ξεσπάει. Ωστόσο, δε μένει με τα χέρια της δεμένα. Κατοχυρώνει το όνομα με δική της πρωτοβουλία, αδιαφορώντας για την μεγάλη καταιγίδα που θα ξεσπάσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση