Το αύριο μας ανήκει 51-52-53: Ο Μένιος δίνει μάχη για τη ζωή του!

Το αύριο μας ανήκει 51-52-53: Ο Μένιος δίνει μάχη για τη ζωή του!

Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 51-52-53

Η Κορίνα έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Μίλτο…

Τα επόμενα επεισόδια 51, 52 και 53 της σειράς του Mega, Το αύριο μας ανήκει

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56

29/11/21 Επεισόδιο 56
Η Κορίνα έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Μίλτο, αγνοώντας τους κινδύνους, ενώ την ίδια ώρα η Φανή δεν αντιλαμβάνεται ότι η εξάντληση που νιώθει οφείλεται στα χάπια που παίρνει. Η Τατιάνα συμβουλεύει τον Λευτέρη πως η πιο σοφή κίνηση, τη δεδομένη στιγμή, είναι να μείνει μακριά απ’την Κατερίνα και η Σοφία προσπαθεί να βρει μία ρεαλιστική λύση για να μπορεί να είναι με τον Ορέστη. Ο Νικηφόρος δεν μπορεί ακόμα να αποδεχθεί την απομάκρυνσή του από το Σώμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Νεκρή η Βασιλική την ημέρα του γάμου της;

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57

30/11/21 Επεισόδιο 57
Το μυστικό της Νικολέττας έρχεται στο φως και το κορίτσι θα βρεθεί αντιμέτωπο με μια γενναία απόφαση προκειμένου να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να προχωρήσει τη ζωή της. Η Σοφία θα σταθεί ξανά στο πλευρό του παιδιού της, ενώ ταυτόχρονα παλεύει με τα συναισθήματά της για τον Ορέστη. Η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με ένορκη διοικητική εξέταση, όπου θα πρέπει να εξηγήσει πως ακριβώς έχασε το όπλο της, την ώρα που ένας πυροβολισμός θα συνταράξει την κοινότητα.

Διαβάστε Επίσης  Το προξενιό της Ιουλίας: Φιλιώ και Γρηγόρης ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58

1/12/21 Επεισόδιο 58
Ο Μένιος μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου γιατροί και νοσηλευτές παλεύουν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Με την αγωνία να κορυφώνεται, όλοι οι αγαπημένοι του θα σταθούν στο πλευρό του, την ώρα που θα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Ο Λευτέρης και η Στέλλα θα κινηθούν άμεσα, ώστε να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να βρουν ποιος κρύβεται πίσω απ’την επίθεση στον Δήμαρχο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *