Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν μεταμορφώνεται σε Αναμπέλα

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Ο Μπουκουράν μεταμορφώνεται σε ΑναμπέλαΟι κωμικοτραγικές καταστάσεις δεν έχουν τέλος στην αγαπημένη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» και στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Μπουκουράν, ο οποίος μεταμορφώνεται σε Αναμπέλα στο έκτο επεισόδιο της σειράς, που έχει τον τίτλο «Γλυκιά μου Αναμπέλα».

Η Πένη με πολύ κόπο καταφέρνει να ξεφύγει απ’ όλες τις κακοτοπιές και καταφέρνει να κρύψει από τους πάντες την παρουσία του Μπουκουράν. Ο Μπουκουράν, παρόλα αυτά, παραμένει κρυμμένος στο πατρικό της Πένης στο Καλαμίτσι αλλά το συγκεκριμένο σπίτι δείχνει να μην είναι ένα ασφαλές καταφύγιο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ένα πρόσωπο από τα παλιά εισβάλλει στην σειρά

Συμπέθεροι απ’ τα ΤίραναΈτσι, η Πένη ρισκάρει όσο δεν πάει και σκέφτεται κάτι τρελό: να κρύψει τον Μπουκουράν μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η ιδέα της όμως είναι ακόμα πιο εξτρίμ. Του προτείνει να μεταμφιεστεί σε οικιακή βοηθό με το όνομα Αναμπέλα. Ο Μπουκουράν αντιδράει, αλλά εν τέλει δέχεται την πρόταση της ερωμένης του.

Όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά με την κατάσταση όμως να φτάνει στα άκρα. Το σχέδιο κινδυνεύει να καταρρεύσει όταν μια μέρα η Αναμπέλα έχει ένα μικρό ατύχημα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει ο Κωνσταντίνος – Ράκος η Ισμήνη

Την ίδια στιγμή, νέες αποκαλύψεις έρχονται στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» πέρα από τον Μπουκουράν ως Αναμπέλα, αφού η Ντιάνα πιάνει στα πράσα τον άντρα της, Τόλη, μαζί με τη φίλη της, Πωλίνα. Θα ανάψουν τα αίματα κι οι αποκαλύψεις θα ταράξουν το χωριό.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *