Με αυτό το scrub θα διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας

Με αυτό το scrub θα διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας

Με αυτό το scrub θα διώξετε τις τοξίνες από το σώμα σας

Έτσι αν θέλεις να κρατήσεις νεανικό και λαμπερό το δέρμα σου, πρέπει να φροντίζεις να το καθαρίζεις σωστά και αυτό το scrub σώματος είναι αυτό που θέλεις για να τα καταφέρεις.

Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να επαναφέρετε τη λάμψη, τη ζωντάνια και την απαλή υφή στο δέρμα σας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και όλους τους ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της και την κάνουν θαμπή και άγρια.

Η συνταγή που προτείνουμε συνδυάζει τις τονωτικές και αποτοξινωτικές ιδιότητες του άρκευθου (γνωστός και ως κεδροκούκουτσα) με το γκρέιπφρουτ που μειώνει το πρήξιμο και λεβάντα που έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Διαβάστε Επίσης  Τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε με το αντηλιακό μας

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη

1/4 φλιτζ. έλαιο καρύδας

1 κουτ. σούπας καρποί άρκευθου (κεδροκούκουτσα, θα τα βρεις σε καταστήματα μπαχαρικών)

1 κουτ. σούπας αποξηραμένη λεβάντα

10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο γκρέιπφρουτ (ή ξύσμα από ένα γκρέιπφρουτ)

Εκτέλεση:

Για να το ετοιμάσεις, απλά ρίξε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ανάμειξέ τα μέχρι να πάρεις μια ομοιόμορφη υφή scrub- τόσο απλό! Αφού μπεις στο μπάνιο, βρέξε την επιδερμίδα σου και κάνε απαλό μασάζ με το scrub κάνοντας με κυκλικές κινήσεις σε όλο το σώμα, με φορά από τους αστραγάλους προς τα πάνω. Αφού ολοκληρώσεις την απολέπιση, ξέβγαλε καλά το σώμα σου, στέγνωσέ το ταμποναριστά και άπλωσε αμέσως την αγαπημένη σου κρέμα σώματος για να «σφραγίσεις» την ενυδάτωση στο εσωτερικό της επιδερμίδας σου (αν έχει και συσφιγκτικές ιδιότητες, ακόμα καλύτερα!).

Διαβάστε Επίσης  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ασπράδια των αβγών για υπέροχη επιδερμίδα!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *