Αυτό είναι το μυστικό της Bella Hadid για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

Αυτό είναι το μυστικό της Bella Hadid για αψεγάδιαστη επιδερμίδα Είναι πανέμορφη και σίγουρα πολλές θα θέλαμε να μάθουμε κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της ώστε να τα εφαρμόζουμε κι εμείς στην δική μας επιδερμίδα.

H Βella Hadid ακολουθεί ένα κορεάτικο μυστικό ομορφιάς που έμαθε (Οι Κορεάτισσες φημίζονται για το γεγονός ότι διαθέτουν εκπληκτικό δέρμα) και της χαρίζει αυτή την λαμπερή επιδερμίδα.

Πολλές διάσημες όπως η Bella Hadid και η Huda Kattan ορκίζονται σε αυτή την τεχνική – μυστικό ενώ η Hadid είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί τον πάγο συχνά στη ρουτίνας ομορφιάς της.

Διαβάστε Επίσης  DIY: Φτιάξε το δικό σου βερνίκι νυχιών

Αυτό που κάνει λοιπόν το γνωστό μοντέλο είναι:

Απλώνει το primer, φον ντε τεν και κονσίλερ, γεμίζει ένα μπολ με κρύο νερό και βάζει μέσα σε αυτό το πρόσωπο της. Αφού περάσουν περίπου 20 δευτερόλεπτα και αφού αφήνει το νερό να απλωθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο βγάζει το κεφάλι της από το νερό.

Ακολούθως με ταμποναριστές κινήσεις το σκουπίζει με μια καθαρή πετσέτα. (Αν προτιμάτε εσείς δοκιμάστε και βαμβάκι, μιας και υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν τις πετσέτες.)

Διαβάστε Επίσης  Θαυματουργό το δαφνέλαιο για τα μαλλιά σας!

Με αυτό Jamsu που είναι η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς λοιπόν καταφέρνει να διατηρήσει στη κατάσταση που θέλει το make up look της, το οποίο μετά από το , που είναι η κορεάτικη ρουτίνα ομορφιάς που έκανε με κρύο νερό, θα διατηρηθεί μέχρι η ίδια να θελήσει να το ξεβγάλει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *