Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του ΔούκαΆγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα!

Ενδιαφέρουσα προβλέπονται τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες καθώς η Μυρσίνη Σεβαστού θα μπει στη διαδικασία να απαιτήσει την περιουσία του Δούκα. Είναι πλέον σίγουρη πως την απατά και είναι ικανή για όλα.

Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του Δούκα;

Το σκληρό της πρόσωπο, αυτή τη φορά απέναντι στον άντρα της, θα δείξει η Μυρσίνη,η οποία αρνείται να δώσει πίσω στο Δούκα την περιουσία που της είχε γράψει!

Σίγουρη πλέον πως ο Δούκας την απατάει, η Μυρσίνη κάθεται Σε αναμμένα κάρβουνα και οργανώνει τα επόμενα σχέδιά της προκειμένου να κερδίσει πίσω τον άντρα της. Από την άλλη, εκείνος αρχίζει να νιώθει συναισθήματα για την Αντιγόνη, η οποία συνεχίζει να τον πολιορκεί και μαζί προσπαθούν να βρουν λύση για να μπορέσουν να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μία περίεργη ιστορία για το παρελθόν του ρασοφόρου

Το διαζύγιο θα ήταν μία καλή λύση, αλλά ο Δούκας ξέρει πως η Μυρσίνη δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Παράλληλα, εκείνη κανονίζει μία συνάντηση με την Αντιγόνη, στην οποία για άλλη μία φορά ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον άντρα της να της τον πάρει κάποια άλλη.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη κλέβει την περιουσία του ΔούκαΗ Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα και εκείνος της ζητάει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Μυρσίνης.

Παράλληλα ζητάει από τη γυναίκα του να του επιστρέψει την περιουσία που της είχε γράψει όταν είχε φύγει έξω για να αποφύγει τη σύλληψη, στη δεύτερη σεζόν, αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά. Ξέρει πως με το να του τη δώσει πίσω θα έρθει και το τέλος του γάμου της.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη κλείνει στη Φυλακή Δούκα και τον Μελέτη

Ο Σεβαστός γίνεται έξω φρενών και εκείνη του ξεκαθαρίζει πως μόνο πάνω από το πτώμα της θα μπορέσει να πάρει πίσω όσα του ανήκουν!
Η Μυρσίνη είναι Αποφασισμένη να μείνει κυρία Σεβαστού μέχρι το τέλος και με κάθε κόστος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *