Σούπερ μάρκετ: Διπλή κίνηση από Σκλαβενίτη – Πώς θα πάρετε έκπτωση 8%

Σούπερ μάρκετ: Διπλή κίνηση από Σκλαβενίτη – Πώς θα πάρετε έκπτωση 8%

Σούπερ μάρκετ: Διπλή κίνηση από Σκλαβενίτη – Πώς θα πάρετε έκπτωση 8%

Σούπερ μάρκετ: Η αλυσίδα ετοίμασε τσακ μπαμ το sklavenitis.gr στην Πάτρα, την ώρα που οι πελάτες του μπορούν να πάρουν έκπτωση 8%.

“Πρεμιέρα” στην πόλη της Πάτρας έκανε το sklavenitis.gr αρχές Νοεμβρίου, και ήδη εξυπηρετεί πελάτες τόσο του κέντρου, όσο και των γύρω περιοχών.

Πλέον οι Πατρινοί μπορούν εύκολα και γρήγορα μέσω του υπολογιστή ή το κινητό τους, να επιλέξουν ανάμεσα σε 13.000 προϊόντα και να τα παραλάβουν στο χώρο τους όποια μέσα και ώρα επιθυμούν.

Επιπλέον, οι Πελάτες του sklavenitis.gr έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν τη λίστα αγορών τους, να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους είδη και να επισκεφτούν τις ειδικές συλλογές όπως οι «προσφορές» και τα «ιδιωτικής ετικέτας προϊόντα».

Σημειώνεται πως το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας δέχεται παραγγελίες όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας και διαθέτει όλους τους τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Οι παραδόσεις είναι δωρεάν για αγορές άνω των 30€ και οι καταναλωτές της περιοχής έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν την παραγγελία τους Δευτέρα έως Σάββατο, 8:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ.

Σκλαβενίτης: Πώς θα πάρετε έκπτωση 8%

Έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επιλεγμένα προϊόντα στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU.

Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές.

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE -σταθερής, κινητής, καρτοκινητής ή COSMOTE TV- μπορούν να απολαμβάνουν τις αποκλειστικές προσφορές COSMOTE DEALS for YOU για φαγητό, shopping, ψυχαγωγία, αυτοκίνητο, αποδράσεις και super market, μέσα από περισσότερες από 65 συνεργασίες, που έχει εξασφαλίσει η COSMOTE για αυτούς. Το COSMOTE DEALS for YOU εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσφορές, παρέχοντας αμέτρητες επιλογές σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε Επίσης  Φυσικό αέριο: Ποιοι καταναλωτές δικαιούνται έκπτωση

Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να εκδώσουν μοναδικό εννιαψήφιο κωδικό, με τον οποίο αποκτούν πρόσβαση στις αποκλειστικές προσφορές του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP στο App Store, το Google Play και το App Gallery. Ο κωδικός έχει κόστος 0,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), μπορεί να εξαργυρωθεί παράλληλα σε περισσότερους από έναν συνεργάτη και είναι ενεργός για 14 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του.

Σουπερ μαρκετ: Σκλαβενίτης, Μy Market, Lidl κάνουν τη μεγάλη κίνηση! Μεγαλώνουν και επεκτείνονται με ένα και στόχο. Να σαρώσουν την αγορά!

Σκλαβενίτης: Ακόμη δύο καταστήματα εντός του 2021

Ο Σκλαβενίτης από την αρχή του 2021 έχει ανοίξει 5 νέα καταστήματα και συγκεκριμένα σε Γιαννιτσά, Τρίκαλα, Ρίο, Σπάρτη και Σκιάθο.

Έως το τέλος του έτους αναμένεται η λειτουργία ακόμη 2 σημείων από την αλυσίδα.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, στα επόμενα σχέδια είναι και η δημιουργία, χωρίς να προσδιορίζεται ο ακριβής χρόνος, ενός ακόμη μεγάλου καταστήματος σε κομβικό σημείο της Αττικής και συγκεκριμένα στο ιστορικό κτίριο της Renault – MAVA στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος τη Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο είχε βγει πρόσφατα σε πλειστηριασμό.

My Market: Nέο κατάστημα στην Αθήνα το 2021

Ένα ακόμη κατάστημα στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας προγραμματίζει έως το τέλος του 2021 η αλυσίδα My Market του Ομίλου METRO ΑΕΒΕ, με διευθύνοντα Σύμβουλο τον Αριστοτέλη Παντελιάδη, ενώ μέσα στο 2022 προγραμματίζεται η δημιουργία επιπλέον 4 έως 6 καταστημάτων.

Lidl Hellas: Έρχονται νέα καταστήματα σε Ιωάννινα και Λευκάδα

Στο αναπτυξιακό πλάνο της Lidl Ηellaς, με πρόεδρο της διοίκησης τον Ιάκωβο Ανδρεανίδη, περιλαμβάνονται επενδύσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ έως το 2023.

Μεταξύ αυτών προβλέπεται η δημιουργία μέχρι τότε, 15 νέων καταστημάτων.

Τα πρώτα καταστήματα αναμένονται προσεχώς, όπως σημειώνουν πηγές κοντά στην εταιρεία, σε Ιωάννινα και Λευκάδα.

Παράλληλα η εταιρεία σχεδιάζει και καινούριο εφοδιαστικό κέντρο στην Αττική. Επισημαίνεται ότι η Lidl Hellas δεν δημοσιεύει ισολογισμό.

Σουπερ μαρκετ: Μοντέλο Amazon – Αλλάζουν όλα στις χρεώσεις παραγγελίας

Σουπερ μαρκετ: “αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε αργά η γρήγορα -και ελπίζω γρήγορα- στο σημείο που θα καλέσουμε τον πελάτη μας να πληρώσει τις παραπάνω υπηρεσίες που λαμβάνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα”.

Διαβάστε Επίσης  Χρ. Σπίρτζης: Έως το φθινόπωρο το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και 20 λεπτά

Από τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Whole Foods, που ανήκει στην Amazon, θα χρεώνει τους πελατές της με 9,95 δολάρια την παράδοση της παραγγελίας.

Εκπρόσωπος της αλυσίδας μιλώντας σε αμερικανικά μέσα ενημέρωση δήλωσε ότι το πρόσθετο κόστος θα βοηθήσει την αλυσίδα να αποφύγει την αύξηση των τιμών στα προϊόντα της και να αντισταθμίσει το αυξημένο λειτουργικό κόστος για παραγγελίες παράδοσης, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού και της τεχνολογίας.

Την αλλαγή στρατηγικής της Whole Foods έφερε ως παράδειγμα χθες Τρίτη στο συνέδριο του ECR Hellas ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης.

Ο επικεφαλής της εταιρείας ΜΕΤΡΟ, που αναπτύσσει το ομώνυμο δίκτυο καταστημάτων cash & carry και την αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market, είπε πως:
“αναπόφευκτα θα οδηγηθούμε αργά η γρήγορα -και ελπίζω γρήγορα- στο σημείο που θα καλέσουμε τον πελάτη μας να πληρώσει τις παραπάνω υπηρεσίες που λαμβάνει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα”.

“Θέλεις παράδοση την ίδια ημέρα, ή τις επόμενες δύο ώρες αυτό πρέπει να το πληρώσεις” είπε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει “για εμένα αυτός είναι ο μόνος τρόπος για θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι, γιατί πρέπει να γίνουμε, και κάποτε αυτό το κανάλι πρέπει να γίνει βιώσιμο”.

Ο κ. Παντελιάδης παραδέχθηκε ότι τα ηλεκτρονικά καταστήματα των ελληνικών σούπερ μάρκετ έχουν ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουν.

“Πρέπει να βελτιώσουμε και άλλο τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχουμε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Πρέπει να είμαστε πιο ακριβείς στους χρόνους που υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε και αυτό κοστίζει. Και από την άλλη μεριά έχουμε ένα κανάλι το οποίο, για εμάς τουλάχιστον, δεν είναι κερδοφόρο”, είπε.

Σήμερα το 33% των Ελλήνων καταναλωτών επιλέγει να ψωνίσει διαδικτυακά, το 19% μόνο από τα φυσικά καταστήματα και 47% και από το φυσικό και το online δίκτυο, είπε ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, πρόεδρος του ΙΕΛΚΑ, επικαλούμενος έρευνα του Ινστιτούτου.

Ο ίδιος, εκτίμησε ότι οι πωλήσεις των σούπερ μάρκετ θα σημειώσουν εφέτος αύξηση 2,5-2,7%, τάση η οποία θα διατηρηθεί και το 2022. Σχετικά με την προσαρμογή των σούπερ μάρκετ στη διαδικτυακή εποχή ο κ. Μαχαίρας είπε ότι στην Ελλάδα θα χρειαστούν 7.000 σημεία για να καλυφθούν οι υπηρεσίες delivery στη χώρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *