Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Βασιλική Ετοιμάζονται Να Το Σκάσουν

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Βασιλική Ετοιμάζονται Να Το Σκάσουν

Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος αποφυλακίζεται στην γη της ελιάς και αναζητά τρόπους φυγής στην Αθήνα. Θέλει να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τη Μάνη, παίρνοντας μαζί του την αγαπημένη του Βασιλική.

         Η Γη της Ελιάς spoiler: Φίλιππος και Βασιλική ετοιμάζονται να το σκάσουν

Στο μεταξύ, η νεαρή πρωταγωνίστρια έχει παραιτηθεί από τη δουλειά της, για να στηρίξει την μητέρα της. Η εγκυμοσύνη της έχει αρχίσει να φαίνεται, με την ίδια να ισχυρίζεται πως έχει παχύνει.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 73, 74, 75

Οι αδυναμίες της ξεκινούν. Μία αδιαθεσία θα τρομοκρατήσει την ηρωίδα, αλλά και τον Φίλιππο. Δε μπορούν να το κρατάνε για άλλο κρυφό. Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσουν να “αποδράσουν”;

Ο Φίλιππος κάνει σχέδια για μία νέα ζωή στην Αθηνά, μακριά από τη γη της ελιάς. Βγαίνει από τη φυλακή, με τη βοήθεια του Λυκούργου. Μαθαίνει πως η μητέρα του σχεδίασε τα φρικτά αυτά σχέδια κατά των Καπερνάρων και κόβει κάθε επαφή μαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη ξεσπά σε κλάματα μόλις βλέπει…

Συγκεκριμένα, της αναφέρει πως δε θέλει να τη δει ποτέ ξανά. Μαζεύει τα πράγματά του και αρνείται να δουλέψει στις επιχειρήσεις της οικογένειάς του. Η Χάιδω μένει πίσω και καταρρέει. Ο Φίλιππος, όμως, δεν πτοείται.

Έτσι, οι ετοιμασίες ξεκινούν. Η Βασιλική, από τη μία ελπίζει σε αυτή την “απελευθέρωση”, από την άλλη, όμως, δε μπορεί να αφήσει μόνη της την Αρετή στον Γολγοθά που βιώνει. Η μητέρα της είναι σε αναπηρικό καροτσάκι, πληγωμένη σωματικά και ψυχολογικά… Θα δεχτεί να το σκάσει με τον Φίλιππο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *