Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη Βοηθάει Τον Λευτέρη Να Κρυφτεί Από Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη Βοηθάει Τον Λευτέρη Να Κρυφτεί Από Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη Βοηθάει Τον Λευτέρη Να Κρυφτεί Από Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λευτέρης ζει τον έρωτά του με τον Δημήτρη, παρόλο που αυτό είναι αρκετά ριψοκίνδυνο κι απαγορευμένο για την εποχή εκείνη. Η Δρόσω βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του και τον στηρίζει, όπως θα κάνει και η Ελένη αργότερα, όταν ο Λευτέρης ζητήσει τη βοήθειά της, στις Άγριες Μέλισσες.

  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη βοηθάει τον Λευτέρη να κρυφτεί από τον Ακύλα

Μία πολύ όμορφη και δυνατή φιλία γεννιέται με τις αδελφές Σταμίρη. Ο Λευτέρης παλεύει να κρατήσει μυστική από τον πατέρα του την προσωπική του ζωή, μόνο που αυτή έρχεται στο φως. Σύντομα ο Ακύλας θα βγει εκτός εαυτού, με τα νέα να φτάνουν στα αυτιά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ύστατο χαίρε στην Μυρτάλη

Ο γιος του είναι ομοφυλόφιλος, κάτι απαγορευτικό για τη νοοτροπία της εποχής. Ο Ακύλας Μεγαρίτης δε θα το δεχτεί έτσι απλά. Ένας ατελείωτος πόλεμος θα ξεσπάσει, με τον Λευτέρη να βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο.

Η Ζωή θα τρομάξει για το παιδί της, θα προσπαθήσει να κρατήσει μακριά του τον Ακύλα, όμως όλα είναι μάταια. Ο Ακύλας Μεγαρίτης γνωρίζει την αλήθεια και δείχνει ένα ακόμη πιο σκληρό πρόσωπο…

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα, ο Λευτέρης θα τρέξει στην Δρόσω και την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες. Θα ζητήσει βοήθεια από τις αδελφές Σταμίρη, με τη Λενιώ να τον κλείνει στο σπίτι της. Δε θα επιτρέψει σε κανέναν να τον βλάψει….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στέφανος λυγίζουν μπροστά στο μωρό

Ο Ακύλας γίνεται έξαλλος. Μαθαίνει πως ο γιος του βρίσκεται στο σπίτι των Σταμίρη και ξεσπάει πολύ άσχημα. Ζητάει από την Ελένη να τον πετάξει στο δρόμο, με την πρωταγωνίστρια να αρνείται!

Η κατάσταση ξεφεύγει. Η Δρόσω ικετεύει τον Νώντα για βοήθεια. Ο Νώντας, ένας άνθρωπος που δεν τραβάει τα βλέμματα, καθώς θεωρείται ένας απλός υπάλληλος μιας μπουάτ στη Λάρισα, παίρνει τον Λευτέρη στην προστασία του.

Τον κρύβει στο σπίτι του, στο μέρος που κανείς δε θα σκεφτεί να ψάξει. Ο συναγερμός του κινδύνου χτυπάει ασταμάτητα. Ο Ακύλας τον αναζητά παντού, με τον Λευτέρη να τρέμει στην ιδέα πως θα πάθει κακό από τον ίδιο του τον πατέρα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *