Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισμήνη και Κωνσταντίνος παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισμήνη και Κωνσταντίνος παντρεύονται

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισμήνη και Κωνσταντίνος παντρεύονται

Είναι γεγονός! Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος παντρεύονται στην γη της ελιάς, προκαλώντας τεράστια σύγχυση στους πρωταγωνιστές. Ο συμβολαιογράφος είναι αποφασισμένος να κάνει το επόμενο βήμα με τη νεαρή ηρωίδα, ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Η Ισμήνη, ταλαιπωρημένη από την απαγωγή, αλλά και από τον προηγούμενο γάμο της, λέει το μεγάλο ναι! Θέλει να ξεκινήσει μία νέα ζωή, μακριά από δάκρυα, πόνο, απόγνωση. Θέλει να χτίσει από την αρχή τη ζωή της, με έναν άνθρωπο καλό στο πλευρό της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Βιντεοσκοπούν τη στυγερή δολοφονία της Ράινα

Ο Κωνσταντίνος την έχει πείσει. Της δείχνει το πρόσωπο ενός καλού συζύγου, καλού πατέρα. Το μεγάλο ναι έχει ειπωθεί και οι ετοιμασίες ξεκινούν. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος παντρεύονται στην γη της ελιάς και τα προβλήματα ξεκινούν.

Έξαλλος ο Λυκούργος

Ο Λυκούργος γνωρίζει πως ο Κωνσταντίνος δεν είναι αυτό που δείχνει. Δε τον εμπιστεύεται καθόλου και δε τον θέλει δίπλα στην κόρη του. Ο Κωνσταντίνος, κατά τη διάρκεια της απαγωγής, έβαλε λυτούς και δεμένους να ψάξουν!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα γυναίκα στη ζωή του Γιώργου

Μάλιστα, δέχτηκε να δώσει ένα μεγάλο μέρος των λύτρων, για να βοηθήσει την αγαπημένη του Ισμήνη. Οι δυο τους δένονται όλο και περισσότερο, σχεδιάζοντας ένα κοινό κι όμορφο μέλλον.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ισμήνη και Κωνσταντίνος παντρεύονται

Ο Λυκούργος θα ξεσπάσει. Δε θέλει αυτόν τον γάμο, δε θέλει την κόρη του δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Την ίδια αντίδραση θα έχει και ο Σάββας, ο οποίος έρχεται στη Μάνη, μόνο για να σκορπίσει κακό και ταραχή. Οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια, με την Ισμήνη να βρίσκεται στη μέση…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *