Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ζημιά στο θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα

Μεγάλη καταστροφή θα υποστεί το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα, στην γη της ελιάς. Το νεαρό ζευγάρι βιώνει με τεράστιο ενθουσιασμό το επιχειρηματικό αυτό βήμα. Θεωρούν πως κατάφεραν να γίνουν ανεξάρτητοι, πως θα μπορέσουν να ανοίξουν τα φτερά τους, ανακαλύπτοντας τον κόσμο… Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δε θα συμβεί.

Ο Φίλιππος προειδοποιεί διαρκώς το ζευγάρι πως το θερμοκήπιο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Μία ασθένεια στις καλλιέργειές τους είναι αρκετή για να διαλύσει όλα όσα έχτισαν με κόπο και χρήμα…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Τάσος Νούσιας επιστρέφει

Η Άννα και ο Λεωνίδας δε δίνουν την πρέπουσα σημασία. Πιστεύουν πως όλα θα διορθωθούν από μόνα τους. Όταν βλέπουν, όμως, πως τα έξοδα είναι μεγαλύτερα από τα έσοδα, προβληματίζονται.

Θέση σε αυτό θα πάρει και η Μαργαρίτα, η οποία θα ενημερώσει το ζευγάρι πως η καταστροφή αυτή είναι ανεπανόρθωτη. Όλοι οι κόποι τους διαλύθηκαν μέσα σε μία στιγμή. Τίποτα από όσα έφτιαξαν δε διορθώνεται.

Η Γη της Ελιάς: Τεράστια ζημιά στο θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα

Το θερμοκήπιο της Άννας και του Λεωνίδα έχει διαλυθεί, στην γη της ελιάς. Ο Αποστόλης είναι εξοργισμένος, καθώς είχε προειδοποιήσει την αδελφή του πολλές φορές. Εκείνη, φυσικά, δεν τον άκουσε ποτέ. Οι καυγάδες θα ξεσπάσουν ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς ο ένας θα κατηγορεί τον άλλον.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Άγγελος ζητά απεγνωσμένα τη βοήθεια του Μαθιού

Το χειρότερο, βέβαια, είναι πως η πόρτα στους Βρεττάκους έχει κλείσει οριστικά. Θα καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, ύστερα από αυτό το μεγάλο βήμα που έκαναν μόνοι τους; Το άγχος κυριεύει τους δύο χαρακτήρες της σειράς.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *